Någonstans i Malmö

med en enkel tulipan, eller väldigt många?

Malmö, Gustav Adolfs  Torg för någon dag sedan. Visst är det underbart?

Jag är lite putt i kväll, nog trött och sliten. Så jag piggar upp mig med lite blommor. Det här är taget med iphonen och helt oredigerat och det är rätt fantastiskt bara det.

Tänk hur fort det har gått sista tiden?

Jag har använt handdatorer med pekskärm i säkert femton år, och så ett tag hade jag ipod, mobiltelefon, handdator och digitalkamera i väskan. Jättetöntigt! 😀

Fyra olika grejor som som jag drömde om, verkligen fantiserade om att man skulle kunna ha allt i ett. Och sedan när utvecklingen gick framåt så mixtrade jag med olika add ons, och försökte få olika mojänger fungera med varann.

Nu. Bara ett klick. Jag mailar, bloggar och ringer från mobilen. Och vi möts via nätet. Fantastiskt bara det.

Kramar och trevlig kväll,

L

No Comments

 • Hilde

  Det måste vara något i luften som gör oss trötta och slitna. Tack så jättemycket för paketet, den sitter så bra. Jag har haft den tidigare i både stl 1 och 2. Stl 1 fick maken hjälpa att få av mig och 2:an fick jag andningsbesvär av. Tredje gången gillt var det.
  Kram och trevlig kväll!

  • Lingon

   Det är nog luften. 😀 Och jag har en fyra som är supertrång…suck. Men vänta bara.
   kramar och ha det gott

 • Josanne

  Vackert! Vill bara ut och utforska nu. Jag inte nu kanske, som i nu, i mörker och regn men i ljuset, en ledig dag… Är också trött och sliten, känns som många är det nu… KÄRLEK till dig vännen!

  • Lingon

   Visst längtar man, det är ju så vackert överallt, hjärnan blir ju lite nipprigt glad. 😀
   kramar
   <3

 • Nena

  Är också SUPERtrött, fattar inte vad det är med mig! Men tulpanerna här piggar definitivt upp!
  Kram

  • Lingon

   Hoppas du är lite piggare idag då? 😀 Jag har själv sovit uruselt men hoppas att piggna till efter lite underbart morgonkaffe.
   Kramar och ha en fin dag

  • Lingon

   Ja, allting har sina för och nackdelar… Men jag gissar att du har flera soltimmar än vi om man slår ut det på året. Här är det mulet och blåsigt för det mesta. 😀 Men underbart grönt såklart.
   kramar!

 • Katinka

  Så vackert! Och visst är det fantastiskt med den nya tekniken. Och ibland lite skrämmande. Jag ser bara här i New York. Alla verkar vara uppkopplade jämt och vi själva går nästan bara in på ställen som har gratis wi-fi så vi kan stilla den tokiga abstinensen anständigt internet. I toalöerna på fik surfar alla liksom…. Kram

  • Lingon

   Visst är det märkligt. Toakön, alla andra köer och så fort man väntar eller har lite dötid så åker mobilen fram till underhållning och information.
   kramar och ha det så härligt idag!
   <3

 • Sanna

  Hur överlevde vi utan iPhone liksom?! Till och med utan mobil. 😉 Hemska tanke. :p
  Hade en kund igår som hade med sin typ 2-3åriga son som utan iPhone hade rivit stället. Han drog sitt lilla finger på skärmen med en väldig fart. Hur gjorde man som förälder förr i sådana lägen liksom?! Lite på skoj och lite på allvar sim jag ställer den frågan. 😉

  Ha en fin dag med din iPhone! 😉

  Kram

  • Lingon

   Oj en sån liten med en iphone? Eller var det föräldern?
   Tokigt tycker jag för det är ju ingen leksak ändå….
   kramar och ha en fin dag du med,
   <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *