Lingon om.....

Visst är google translate ganska roligt?

current surpotta

by Lingonberry on April 24, 2012

But today is a day. And life is rättså okay. I should only mumble a little more beard for a moment that it is soooo sorry for me. :-D Hum. Grumf …… whisker …. …. sniff . .

 

hahaha! Jag menar, current surpotta?

Neeh, nu är jag lite mer på G igen. Lite trädgård och skit under naglarna gör susen. Och så har jag ringt och bråkat med tele2. 😀

Nu återstår det att få i sig lite middag, kanske tvångsträna ett pass så jag kommer igång igen och faktiskt fokusera på det som är riktigt roligt den här veckan.

Som i morgon – massage! Och senare på kvällen ett bloggevent med Kiviks Musteri i Malmö där jag ska få provsmaka både must och vin hoppas jag och till det få tapas. Det blir lite perfekt afterwork det.

Torsdag, dagen då dhl som jag närmast betraktar som jultomten ska hämta upp min drömfåtölj någonstans i Småland och jag håller tummarna att allt ska gå som det ska. Min blivande relaxhörna ska ta form och jag undrar om jag inte ska sitta i den och blogga mig gammal?

Fredag. ? Ja, vad händer på fredag? Mest jobb och sånt men fredagar är ju lite mysiga oavsett vad man hittar på. Och sen är det helg igen…..

I will survive lallar jag högt och tror faktiskt just på det.

Och om du har en blogg, kolla din översättning till engelska, det är grejor det.

kramar och ha en fin kväll, jag återkommer säkert med mera babbel.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *