Lingon om.....

jag har ju iallafall en ren?

Tillåt mig presentera……trm trmmmm……

Rulle.

Den fulsötaste renen i kvarteret. 😀

Vi kommer nog ha en hel del intressanta samtal han och jag.

Han är liksom så söt och ful och tacky och allt på en gång som en galen semester i en tygaffär.

och här är kvällens mysoutfit. Velour i vinröd färg.

Nu är det lite mat på gång i lingonhooden och så lite kvällsmys.

kramar och vi hörs i blogglandia,

No Comments

 • Sanna

  Åhh vårt swapp. Vad fin du är i den. 🙂 Saknar den ibland. Var ju mitt första Molly plagg jag köpte nytt i butik när rumpan krympt något. Hoppas någon gång få tag på ett velourplagg i samma färg igen. Råkade dock klicka hem ett annat plagg i liknande färg i kväll. Ups då. 😉

  Apropå swapp så hur gör vi med det? 😉

  Kramis

  • Lingon

   Den är jättego att ha på sig. Så supertack för den!
   Vi kan väl höras i luren? Jag undrar om du vill prova Angelina dress kanske?
   kramar och vad klickade du hem tro?
   L

 • Anne

  Hahaha Google Translation är inte klokt – måste prova 😀 Rulle är skitsöt och nu måste jag rota fram den där Mah jongen ju!
  KRAM

 • Natascha

  Vilken söt ren! Och den är ju riktigt stor 🙂
  Härliga mysplagg. Själv har jag på mig ett par blå la fleece pant från i höstas, så lite molly blev det idag här hemma. Annars är jag ganska dålig på att använda mollysar när jag är hemma, det blir mest urtvättade mjukisplagg av okänt märke 🙂
  Kram

  • Lingon

   Visst är han g0? Jag ville egentligen ha en mindre och kanske vit ren, men den här var bara så färgglad så jag smälte.
   Myskläder är ju det bästa som finns, jag har mina äldsta som är nog nästan 15 år gamla..:-D Gudrun Sjödéns är nästan outslitliga.
   kramar och trevlig kväll,
   L

 • Annelie

  Nä du, det är baske mig inte alla som har en Rulle ren!! Tycker Rulle var ursöt o så stor sedan då! Med honom kan du ju ventilera både ditten o datten med..små pratstunder så där!
  Ha en skön kväll!
  Kram

 • Runa

  ÅH…precis en sån där har jag tittat på i en affär idag (i Gävle)…men de hade den inte till försäljning och jag har inte hittat den på nätet. Nordal ser jag här ovan…ska genast söka upp den. Den jag tittade på var nog (svårt att se) något större, och det fanns en häst också (men renen var coolast). Jag VILL ha….killen i affären sa att det var ett danskt märke men Nordal låter inte danskt….nu fick jag hopp om att hitta den….tack tack…Kram

  • Lingon

   Åh, googla ren från Nordal så får du en träff. Den ska finnas i tre olika storlekar och även i vitt som är jättefin den med.
   kramar och lycka till,
   L
   <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *