Lingon om.....

dagens surpotta

Men en dagens är en dagens. Och livet är rättså okej. Jag bara ska mumla lite mer i skägget en stund om att det är såååå synd om mig. 😀 Mummel. Grumf……morr….sniff… .  .      .

Tror att eftermiddagen får ägnas åt trädgård, det känns som en bra idé.

ha en fin dag!

No Comments

 • Christine

  Du ser i alla fall att ha det mysigt i solen, hade gärna suttit vid en varm vägg och fikat med dig idag! Kram

 • Katinka

  Det ser ändå skönt ut där i solen. Jag kom precis hem om efter jobb och tandläkarbesök och försöker få i mig något att dricka med sugrör innan det är dags för jobbmöte. Blää för vissa dagar säger jag bara. Jag tänker ta med mig mat till mötet och äta ljudligt minsann. Så hungrig. Kram

  • Lingon

   Det är skönt i solen så jag ska inte klaga. Du däremot, tar inte tandläkarbesöken slut snart? Huuu.
   Hoppas du fick i dig lite mat..
   kramar!

 • Madde

  mm, ser skönt ut, men sura du om du vill, brukar hjälpa efter ett tag. 🙂 Dahliaknöl finnes också för leverans vid ett tillfälle, kanske det kan vara ngt att se fram emot? Djupt vinröd till färgen. Det är alltså ingen brådska men de behöver komma i jorden om en 10 dagar sådär någonting… Klem

  • Lingon

   Åh. Åh. Jag vill gärna ha en dahliaknöl. Har ju aldrig provat på dahlior förut.
   Idag har jag kört lass med skräpjord och börjat att tömma ur mina rabatter. Men det tar visst lite tid.
   kramar!

 • Annelie

  Väldigt söt ”surpotta” som ser ut o ha det rätt så mysigt i solen!! Fast det som rör sig i ens huvud kan ju krångla till det rätt rejält.. Ibland är det nödvändigt att grubbla, fundera o gå igenom ”sitt liv” i skallen! Fast inte för ofta tror jag..vilket jag inte heller tror att du gör.
  Vädret är ju strålande varmt o vackert idag! Har också suttit ute en stund, i ärmlös tunika. Fräknarna blir visst bara fler o fler, ser snart ut som Pippi Långstrump, fniss.
  Tänk positivt!
  Kram

  • Lingon

   I bland bara är man och känner och jag hade nog en sån dag idag. Överfallen av känslor liksom…men nu är det bättre och jag tror det är bra att känna efter ibland…tillåta sig.
   Men nu så har jag klivit upp ur min grop och ser framåt.
   Tack för det fina peppet och jag önskar dig en fin fin kväll, söt du låter med fräknar.
   kramar!

 • Anne

  Hoppas du har kommit ut i trädgården och börjat gräva så det står härliga till 🙂 Gräva och muttra och ta i tills du blir alldeles trött å sedan sitta i hörnet igen och sörpla lite kaffe?
  <3

 • Louise

  Hej du medryckande kvinna

  Det ser rofyllt ut på din bild
  Skön plats för kontemplation

  Är så skönt att du visar alla dina känslor!!
  Heja dej
  Varm kram från Louise

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *