Klänningar, tunikor

Odd Molly combo – Aurora dress & Rocking chair top

Aurora dress

Så en dagens stass som är Aurora dress i stl 4 på mig. Lite lustigt för precis när jag satte mig på tåget i morse såg jag Stinas kommentar som frågade om storleken. Tillfälligheter som är kul! Normal till rymlig tror jag att jag skulle vilja beskriva den.

Den har lite speciell modell framtill, sömmen går verkligen tvärs över bysten på mig men det gör inte särskilt mycket när den sitter så här rymligt.

En väldigt skön klänning får jag säga och med Rocking Chair top i powder ovanpå blev det en fin outfit i bästa kaffefärg.

Rocking chair top

Här försöker jag sträcka på mig och göra en Hilde, och minnas lite av alla tips som fotografen lärde oss i fredags. 😀 In med hakan var det va?

Nu är det måndag, arbetsvecka och jag har lagt relationsgrubblerierna till sidan för ett tag. Dags att ta i tu med vardagen och jag har fått hem den där boken som ger svart bälte i vardagseffektivitet. Sen om jag vågar öppna den är en annan sak. Hm.

Lunch här nu och kanske en luftningspromenad med jobbekompisarna.

kramar och vi hörs lite senare

10 Comments

 • Hilde

  Vad snygg du är, men det är du alltid 🙂
  Jodå, rak i kroppen och ned med hakan och sen passa på att inte luta bakåt är vad jag kommer ihåg 😀
  Kram

 • Louise Larsson

  Hej! Vilken dundrande helg du haft, självklart känns det extra ensamt att komma hem efter detta! Men det blir bättre ska du se! Det där med in med hakan skall jag komma ihåg! Sköt nu om dig! Kramar!!!!

  • Lingon

   Härligaste helgen, och nu har jag landat lite. Det blev bara en sån stor kontrast att komma hem igen. 😀
   kramar och må så gott,
   L

 • Odd Molly-holic

  VA FIN DU VAR MED ROCKING CHAIR TOPPEN PÅ!! Måste börja använda mina mycket mer. Har nu denna säsongen Hightwist som är lite längre i modellen och sedan har jag den i Powder som du har på dig som jag ännu inte testat så värst mycket. Jag har mest sett den som en sött topp att ha över vita ljuvliga sommarklänningar men här fick jag lite mer inspiration från dig.
  KRAM fina du och vet du….det där med relationsgrubblerierna brukar lösa sig när tiden är mogen för det (och när du minst anar 🙂

  • Lingon

   Tack vännen, tack!
   Rocking chairen är jättefin på och ganska töjbar tycker jag. Hade en i military förut som såldes och nu denna fina. Prova ovanpå din silk sleeveless, funkar jättefint.
   Kramar och ha en fin dag

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *