Lingon om.....

hemma igen och hur gick det nu till?

Örnen har landat. Och hur gick det nu till?

Jag är lika förvirrad och bortkommen som vanligt efter en helg borta. Och det känns lite ensamt och trist. Och jag förstår ingenting av livets överraskningar i form av separationer och det där med kärlek. Hallå? Kan någon förklara vad som hände?

Inte för att det har hänt något på den fronten i helgen som förvirrar mig mer än vanligt, men emellanåt har jag väldigt svårt att greppa att jag numera är singel och bor själv.

Det är ensamt och lite tyst. Tråkigt? Nja. Inte så farligt. Men alla dessa känslor finns kvar. Jag saknar honom, han som jag trodde var mannen i mitt liv. Var är du? Och varför? Jag borde få en bra förklaring.

Eller något.

Nu ska jag inte sitta här och gråta över spilld mjölk, förlorade år och grånande hår. 😀 Utan den här kvällen blir nog bra den också. Jag har haft en sjutusan till helg och träffat så många fina människor, vissa nära vänner och vissa som bara är kollegor på lite avstånd. Det bästa från tjejvärlden med kläder och fniss och tekniska nördiga män som häver öl intill midnatten.

Så mycket värme

Ha en fin kväll önskar jag dig!

24 Comments

   • AnnaSC

    om jag säger som så 2 barnkalas och 2 vuxenkalas så vet du vad jag gjort. Fick nog tinnitus på köpet efter Axels barnkalas innan idag…

    och så har jag bokat in en resa om mindre än 14 dagar (men jag avslöjar inte vad det är då det är tänkt att jag ska överraska och jag har ingen aning om den personen läser här) som jag ser fram emot riktigt mycket.

 • fina

  Vilken härlig helg du har haft! Förstår att det känns lite konstigt att ”landa” i ditt hem efter alla träffar, möte och händelser. Se framåt men sug också på karamellen från helgen! Önskar dig det bästa!
  Kramar! <3

  • Lingon

   Visst är det knepigt?
   Jättestora har dina misar blivit. Kan de inte bara stanna kvar i kattungestadiet?
   kramar!

 • Titti

  Livet är outgrundligt…..så mycket som händer…..
  Vad bra att helgen var så trevlig….jag hoppas få träffa alla eller några Molly-tjejer snart igen!
  Kram Titti

  • Lingon

   Ja, det är…bara att klamra sig fast och klättra vidare i trädet. 😀
   Eller nåt.
   Hoppas vi ses någon gång igen,
   kram!

 • LiseLotte

  Ja du en förklaring kanske du borde få. Det kanske bli lättare att skuta vidare då. Fast vissa människor är inte bra på att ge förklaringar. Ibland är det bättre utan. Kram

   • Lingon

    Det ligger absolut något i det, jag ska fundera lite åt det hållet. Men just nu vill jag ha svart på vitt och veta. Kanske tror jag att det skulle vara lättare att gå vidare då? Jag vet inte…
    Men nu får det vara med grubblerier i kväll, och i morgon ny dag.
    kramar!
    <3

 • Hilde

  Jag tror att saknaden och ensamheten blir större när det har varit full fart och kul under helgen för sedan att landa ensam hemma. Jag tror det är helt normalt att känna så, och det tar tid. Ge det tiden det tar, så ska du se att om ett år fattar du inte hur det var för ett år sedan. Jag hoppas du förstår vad jag menar? Lite svårt att uttrycka sådant i skrift tycker jag.
  Många kramar till dig<3

 • Linda G

  Jag tycker alltid att man får nån slags eftersläng, eller nån slags baksmälla kanske man kan kalla det när man har varit och gjort massa roligt. Förstår du vad jag menar?
  Och att du undrar och vill ha nån slags förklaring är väl helt förståeligt. Kräv en helt enkelt! Skulle jag gjort;) Kram fina du!

 • Stina

  Efter mörker kommer ljus säger dom..tror att
  det finns nog något alldeles speciellt som väntar
  på dig FINA DU 😉
  Du är ju ett KAP och kunde någon släppa dig
  är det hans förlust och inget annat. Tid för tårar,
  tid för sorg men framöver stundar nya tider..
  Kramisar
  s’tina
  Ps får jagställa en världslig Molly fråga? Hur är
  Aurora dress i stl?

  • Lingon

   Tack Stina för peppet!
   Och att få höra att man är ett kap minsann. 😀 😀

   Vet du bara som en ren tillfällighet i universum så har jag på mig Aurora dress idag. Den är i stl 4 som jag har och sitter rymligt på. Gillar den. Bilder kommer strax.
   kramar och ha en fin dag

 • Lina

  Vad härligt att du haft en så bra helg!! 🙂
  Jag tycker att du förtjänar en förklaring. Har du ställt frågan rakt ut? Personligen tycker jag alltid det är enklare att gå vidare med ”korten på bordet” men det är väl olika från person till person. Förstår absolut att det känns tomt, kärlek tar tid att finna och lämna…

  KRAM

  • Lingon

   Ja, jag vet varken ut eller in nu…men nu ska jag först landa lite härhemma efter helgens roligheter.
   Många kramar och hälsningar,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *