Lingon om.....

just nu


Just nu ser det ut så här. 😀 Förvirrad och lite lagom nöjd med att ha klarat av en slita-hund-dag på jobbet och nu är det bara lite packning kvar och lokalisering av strumpor och försvunna favoritunderkläder. Blommor som ska vattnas och sopor slängas, mycket att tänka på när man ska åka bort. Pust.
Det var tufft att få till det med ledighet den här gången, men det får nog bli värt det i morgon när man ser alla färgglada tjejer och leenden som piggar upp minst lika mycket som vårvädret.
Fast var var jag nu? Tandborste? Vilken väska ska jag ha? Finns det några strumpbyxor? Hinner jag äta frukost i morgon? Och vad var det nu jag skulle ha på mig..? Eller ska jag få ett glas rosé? Eller kanske en stor kopp te? Eller så skulle jag duscha?
Hm.
😀
Kramar och vi hörs mer i morgon!
L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *