Lingon om.....

1. God Morgon och vem är Odd Molly?

God morgon i ottan!
Här är jag uppe och och sitter och slöar lite, borde sätta fart med allt men kan inte låta bli att skriva lite.
Appropå det. Idag ska jag försöka slå rekordet med 17 stycken blogginlägg, målet är 22. Kanske kan det gå eller så är det helt idiotiskt. Saken är den att när jag har väldigt trevligt så bloggar jag inte så mycket, jag tycker liksom man ska passa på att vara närvarande i stunden i stället och verkligen möta människor.
Å andra sidan så gillar jag verkligen att dela med mig och vill verkligen dela hela denna dagen med alla ni som inte är med, som kanske önskar att ni vore det. Hilde, Mirka, Mimmi, Fiona, Sanna, Bettina, AnnaSC, Louise….ja några av er alla.
Så faktiskt, jag gör ett försök. 😀 22 inlägg är målet och det kanske bara blir en bild och ett par ord och jag kommer inte hinna svara på kommentarer. Deal? 😀
Och sedan fråga två.
Vad är det egentligen som händer idag?
Jag åker i väg i svinottan för att fira ett klädmärkes födelsedag och stassa upp mig mest inför att träffa andra kvinnor? Hur gick det till? Vad är det som får mig att göra detta? ? ?
Hur kan det engagera så mycket?
Jag vet inte.
Färg, form, mönster, personlighet. Alla dessa ”united smiles” och ” a book with an unwritten ending”, ”you´re perfect because you´re not”
För min egen del. Jag blir väldigt glad av att bära kläder från Odd Molly. Ibland bara ett plagg, ibland flera i en salig kombo. Kanske räcker det som förklaring.
Kanske spelar det stor roll den sociala biten här som bloggen ger. Vi delar. Nya kvinnliga bekantskaper i vuxen ålder. Gränsöverskridande. Gemenskap. Ibland som startar på ett ytligt och neutralt plan – vår utsida. Men som leder vidare till att lära känna varann på insidan.
Vad vet jag?
Vem är du Odd Molly? lallade jag på häromdagen när jag försökte fulrimma ihop en födelsedagssång till tjejen som fyller tio år den 25:e mars. ( jag hittar alltså på en sång till ett klädmärke?)
Och svaret på det är..jag vet inte och det spelar ingen roll.  Du gör mig glad.
och därför reser jag till Stockholm idag.
Vi hörs lite senare!
kramar L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *