Lingon om.....

2. Hesslehulla tidigt tidigt

20120323-063739.jpg
Jag har lyckats ta mig i rätt riktning och nu är det tågbyte i Hässleholm. Håret ser ut som Ronja Rövardotters och smörgåsar är bredda. Ni hör. Meningsbyggnad vaddå???
Josanne och ChristinaB sitter redan på samma tåg, kul. Enda haken är att jag bokat tyst kupé. 🙂 Vi kanske blir avslängda någonstans mellan Ballingslöv och Hästveda? Alltså strax utanför stan?
Eller så somnar vi tillsammans i en färgglad tanthög och vaknar först i Södertälje, utvilade och fräscha som nyponrosor. 🙂
Färgglad tanthög? Det låter nåt det…
Kramar och ha en fin fredag!
L

No Comments

  • Louise Larsson

    Halloj färgglada tjejer!!!!!!!!! gud så mysigt att samlas för att alla älskar den där Molly! Jag ser er där framför mig på tåget ……….så fantastiskt snygga. Önskar jag var med, fick krama er alla. Tänk att man får en så stark känsla för att man har samma intresse! Ser fram emot era bilder under dagen. Sitter nära er vid T-centralen när ni kommer. Så nära men så långt borta…hu.hu. Ta för er nu i helgen!!!!!!!!! Pussar och kramar Louise

  • Lotta

    Tur ni kom iväg som ni gjorde. Just nu står tågen stil mellan Malmö och Lund pågrund av en olycka. Jag fick samtal från reumatologen att min dr satt fast och min tid tyvärr fick avbokas. Verkade vara illa för hon pratade om att dr inte skulle komma till Kristianstad förrän på em. 🙁 Usch!
    Färgglad tanthög lät underbart. ;D

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *