Lingon om.....

Tant Bissi äter lunch utomhus

20120322-113500.jpg
Idag finns det visst ingen datortid för mig? Mycket jobb men vad gör det när man får äta lunch i solen?

20120322-113621.jpg
Torget är fullt med folk och någon går utan jacka, ett gäng A-lagare tjafsar med varann och njuter ändå i solen. Sorgligt och ändå underhållande. Hungriga stadsduvor, skollediga? tonåringar och blomsterförsäljare. Där sitter jag och pillar av frityren på en räka och smygkikar på en vacker tant som jag skulle vilja fotografera, hon har citrongul ullkappa och turkos basker på sned med matchande scarf. Hon är gammal och väljer blommor på torget att ta med hem.
Men det är dags för mig att rusa vidare, till nästa plats och nästa jobb.
Vi hörs i kväll,
Kramar

6 Comments

 • Madde

  Lovely! Vädret är ju lysande (haha) idag! 🙂 Fick ned ett träd igår. Kände bara på den 1,5 timmen i stugan att jag lääääängtar ut där. Vattnet kommer på den 1:a April, kanske blir det tidigar utflytt än vanligt/ STorklem

  • Lingon

   Bra jobbat med trädet. Du tar det väl lite lugnt? 😀 På måndag hoppas jag på att ha lite tid ute i trädgården.
   kramar!

 • Marie

  Härligt! Jag tog en promenix till Slottsskogen och tog en fika på den fina uteserveringen där 🙂 Nu hettar det lite på kinderna 🙂 Kramar<3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *