Lingon om.....

Nutellatankad och klar :)

20120224-084512.jpgJa med nutellanivån säkerställd i kroppen och med en färgglad scarf som sköld ger jag mig iväg på ett första terapisamtal, KBT it is och det ska väl inte skada? 🙂
Jag tänkte att vi kanske kunde mjukstarta lite idag med nutellaberoendet och det här med att tröstshoppa innan vi tar de tyngre grejorna…får se om hon går på det?
Nja, jag försöker vara lite rolig här för nog är jag lite förstagångsnervös..
Men det blir bra.
Ha en fin fin fredag, så återkommer jag lite senare med Mollyspaning från Lund.
Kramar!

No Comments

 • Madde

  Hej finis! visste inte det där med Nutella. Skönt att man inte är ensam om det…
  Jag försökte vänja mig av med det, men det slutade med ersättning i form av jordnötssmör.. KBT kan aldrig vara fel, säkert väldigt jobbigt, men otroligt givande! Tror inte det finns anledning för att vara nervös, men såklart förstår jag att det känns… Så fina bilder från dina resor och lite sorgsna inlägg, men jag är också i den fasta övertygelsen om att det kommer bli bättre, fast man inte tror det. Det brukar ju fungera så och man blir lika förvånad varje gång. Stora peppklemar

   • Madde

    prata inte om det. Så gott så man döööör…ja, jag är helt fri och aktivitetslös nästa vecka, så mig passar det med fika exakt när som helst. Det är ju bara den där lilla detaljen med mina tråkiga arbetstider på vardagarna.. Storklem i solen

 • Josanne

  Tumhåller för att det ska gå kanonbra, vilket jag ärligt tror! Med ett steg framåt och uppåt.
  Åh vad jag hade velat Mollyspana med dig idag… Miss you en hel massa! Man får ju grav Lingonabstinens när du är ute och far land och rike runt så här länge… ;o) Massa Kram!

 • Fröken Abbe

  Fick mig att tänka på hotellfrukost med nutella. Finns det bättre?
  Terapi kan vara knepigt, men skönt och givande på sikt. Kanske känner du dig lite omtumlad efter första gången. Lycka till!

 • Anne

  Du satte verkligen idéer i huvudet på mig i går – du vet Nutelle och Jordnötssmör åååååå. Lycka till i dag – det kan inte gå fel i den fiiiiina fiiiina sjalen!
  KRAM

 • Nena

  Nutella ska man ha på pannkakor och bara där (fast resten av familjen kletar det gärna på det mesta som är ätbart!)
  Lycka till idag! Det går säkert bra!
  Kram

 • solid

  Hej!
  Nutella funkar aldrig här minsann och det är väl en evig tur för det är allt för mycket annat som funkar, mörk choklad, rött vin, popcorn, skivad potatis på knäckebröd som exempel. Tröstshopping fungerar även det tyvärr.
  Kramar och lycka till i dag

 • Annelie

  Förra kommentaren jag skrev vägrade komma in till dig.. Nytt försök alltså..kortare variant.
  Lycka till idag! Klart det kommer gå bra!! Fast kanske inte på det sättet du drömmer om, fniss. Det kan du ju göra sedan ändå..
  KRAM

 • Mimmi

  Nutella – mm brukar jag ha på gröten så där ibland när jag vill lyxa till det :0 härligt härligt, men farligt farligt, bland det bästa jag nånsin …../K

 • Nettan

  Tack för din mycket trevliga och mysiga blogg! Jag är inne här och läser varje dag!! Jag har en odd molly tunika jag ska sälja på tradera tänkte jag och vill då lägga in en produktbild. Jag vet inte hur jag hittar produktbilder, så jag tänkte att vem ska man fråga om inte dej!!
  Jättetacksam för hjälp!!
  Kramar från Nettan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *