Lingon om.....

Sen vi sågs sist och Odd Molly jeanskostym

20120224-123858.jpgSen vi sågs sist har jag terapiat mig, spanat på ett tjusigt bord och småfnissat åt era relationer till Nutella. Inte bara jag som har lite spänt förhållande till det goda, farliga mumset. 🙂 Men för att klargöra så blir det en eller två burkar vart tredje år ungefär, ingen rutinvara i min varukorg för det skulle sluta med förskräckelse.

20120224-124308.jpgOdd Mollys jeanskjol för säsongen provas i stl 4. Mycket elastisk sak och väldigt åtsmitande. Jag skulle nog vilja säga att den är liten i storlek eller iallafall figurnära passform.

20120224-124906.jpgEller i klarpråk, det där med att framhäva rumpan och låren fick en ny innebörd om man säger så. 🙂

20120224-125058.jpgHär med fina jeansjackan till. Älskar den!

20120224-125201.jpg

20120224-125340.jpgEn sötsak fick följa med hem. 🙂

20120224-125501.jpgLove my way och 70% rea, det är ju en oemotståndlig kombo.

20120224-125656.jpgLite spaning på heminredning

20120224-125737.jpgEnligt terapeuten kan det vara bra att göra lite små förändringar hemma, möblera om lite, byt gardiner och göra till sitt eget. Jag funderar lite på det….små saker.

20120224-125944.jpgVåren inspekteras vid lilla fiskaregatans trädgårdsbutik och tydligen kan man köpa penseer redan? En expedit vrålade Estelle, Mary, Ewa, Silvia???!!! Och det tog mig en liten stund innan jag fattade att det var de nya princessnamnen. Undrar vilket som blir tilltalsnamnet? Estelle?

20120224-010317.jpgEn lunch på det och oroa er inte, jag äter mat men det är ju roligare att fota kakor?

20120224-010419.jpgOch kaffe efter maten, här är jag nu. 🙂
Hoppas du har en fin fredag och vi hörs lite senare.
Kramar

No Comments

 • Fröknarna Wikman

  Åh vilket fint bord, det gillade jag!
  Tack för provning av jeansdressen. Kjolen är jag inte mycket för, är nöjd med den som kom i höstas med blå brodyr och jeansjacka har jag en sen ett par år tillbaka.
  Vad härligt att du tittar på lite ny färgstark inredning. Det gör alla glada att göra om hemma och jag tror det är bra tänkt av dig…hemmet är Ditt 🙂
  KRAM

 • Annelie

  Så mycket fint du ger oss i bild! Blir lätt nipprig av allt vackert!
  Skönt det gick bra med KBT,n, det går jag också på..kan ta sin lilla tid.
  Lustigt du provar jeans-stassen där..det gjorde jag för en timme sedan ungefär! Kjolen är med i påse hem, har ”lånat hem den” för att mannekänga senare o få min dom, haha.. Hade förra årets som jag tyckte om. Tyvärr var den tokstor på mig, fnissar när jag tänker på det. Innan jag sålde den provade för maken som drog upp den till armhålan ungefär..sött eller hur!!?
  Ha en fortsatt fin fredag!
  Kram

 • Madde

  Åhh.. Penséer!! Det bådar gott, snart så 🙂 Kjolen verkar skum, märklig längd också, eller är det bara som det ser ut. Jeansjackan är supersnygg, men jag är nöjd med den jag har. Klem igen

 • Marie

  Vilket fint fynd du har gjort 🙂 Är också väldigt förtjust i jeansjackan. Kjolen går bort om det är för åtsmitande, då känner jag mig inte bekväm.. Bra råd från terapeuten. Lite förändring är alltid bra. Ja nu är våren här 🙂 Det kände jag under min promenix idag! Men några penséer såg jag tyvärr inte. Däremot hittade en färgglad silkig sak hem till mig idag 🙂 Den är så läcker att jag nästen spricker 😀 Kramar!

 • Hilde

  Tycker det låter som en vettig terapeut. Att få fixa hemmet så det kiänns som bara ditt kan nog hjälpa till. Jeanskjolen tycker jag inte om, men jackan 🙂
  kram

 • Katinka

  Vad härligt mycket att kika på och läsa det var här idag då. Har haft megastress i veckan och har precis varvat ner i soffan och njuter nu. Tror nog det är bra att greja lite hemma, förändra, göra hemmet till bara ditt eget. Kram på dig och ha en fin helg!

 • Sanna

  Provade också den jeansjackan idag och helt sjuk nu. Så himla fin men 2000 spänn är mycket pengar alltså. Känner att jag kommer ånga mig men hoppas kunna hitta den begagnad senare.
  Ha en fin kväll! Nu ska vi mumsa lite paj med vaniljsås. 😉 Fredag ju!
  Kram

 • Cecilia

  Du är jättefin i jeanskostymen!
  Den söta börsen vill jag ha , var shoppade du den?
  Ha en bra helg fina lingon, kram Cecilia

  • Lingon

   Hej Cecilia,
   Börsen kom från en reakorg på Scandinavian Sportsmen i Lund. Hoppas du får fatt i en.
   Kramar och trevlig kväll

 • annika

  Hej
  har du nu varit runt i Lund igen utan att jag fick syn på dig. Jag cyklar på lilla Fiskarg varje dag minst två ggr. Men ett sånt underbart bord, det kallar jag bord. Finns det i Lund nånstans?
  Har en massa annat jag också tänkte kommentera men är stressad. Men du är jättefin i både jeans-kostym och rosa tulpan-outfitten ovan. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *