Lingon om.....

att inte hinna med ett dugg

Godkväll!

Hoppas du har en fin fredagkväll därhemma eller ute?

Jag har blivit lite uppånervänd för i morgon och söndag ska jag jobba efter att ha turnerat runt i Stockholm och Dalarna. Minst sagt upp och nervända världen. Och inte har jag hunnit fota mollysar till försäljning heller…så jag ber lite om ursäkt. Inte för att jag inte hunnit utan för att jag slänger ut en teaser att det minsann kommer en stoooor sale..och så hann jag inte. Styggt.

Nedrans..:-D

Det jag däremot har hunnit är att sova bort eftermiddagen, och inte orka lyfta ett finger förrän i kväll och då slog inspirationen till. Antagligen efter att ha levt storfamilj några dagar med matlagning så jag har gett mig på att helsteka en kyckling i ugnen som strax är klar. Blir det god så kommer jag att plåga er med receptet som jag har modifierat lite. Det är stuffing i och jag kände mig som mr Bean när han trasslar in sig i kalkonen.

Men bloppisförsäljningen kommer i sinom tid, vänta bara…! Och om en stund ska jag sätta mig och svara på alla goa kommentarer som inte hunnits med.

Kramar och trevlig kväll önskar jag dig!!

No Comments

 • Marie

  Ta det lugnt! Du behöver nog varva ner efter en sådan lång turne´ 🙂 Hoppas du får en fin kväll och att kycklingen var god. Har också ätit stuffad kyckling i dag fast på ett annat vis 🙂 Kram

  • Lingon

   Den var supergod…lite torr tror jag men super ändå…!
   Stuffing av aprikoser, lök och mango chutney. :_D
   Massa kramar till dig och trevlig kväll!

 • Maria

  Åhhh hoppas att kycklingen är god så att du kanske kan delge ett bra recept!!
  Ser framemot din försäljning (slurp), den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
  Hoppas att du har en skön kväll…med nutellan!!
  Änglakramar Maria

  • Lingon

   jag ska modifiera det litet, men sen så kommer det.
   Kvällen är fin och nutellan har jag gömt för mig. 😀
   Hoppas du har det fint!
   kramar

 • Tonemor

  Hei Lingon, godt at du er kommet vel hjem til Skåneland igjen, har akkurat hinnat lese gjennom dine siste bloggrapporter og begynte nesten å gråte jeg også da jeg leste om at du var på vei hjem til et tomt hus 🙁 Sender deg derfor en kjempestor varm kram <3 og ønsker deg alt mulig godt for denne helgen, håper kyllingen ble jättemums, og så får du kose deg med mycket Nutella (flere som har den lasten i Norge også….) Ikke slit deg ut på jobb i helgen da, håper det blir varmt og soligt hos deg – da virker alt mye lettere, ikke sant? Lots of kramar till dig, sötaste Lingonet <3 <3 <3

  • Lingon

   Tack söta Tonemor! Du är så go och som du skrev så var det jättesvårt att komma hem igen..:-(
   Men nu är jag på G och det ska jobbas i helgen och jag har så goa kollegor som är där så det blir bara fint.
   Många kramar till dig söta norrbagga och ha en riktigt go weekend och njut av vårvädret!
   <3<3<3<3

 • Katinka

  Haha… Ja, Mr Bean ja… Herregud. Nu kommer jag se honom med händerna i en kyckling resten av kvällen. Skönt att du sovit lite. Ta det lugnt under jobbhelgen! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *