Lingon om.....

Äntligen himmah och i morgon stor sale!

Nu har jag landat i lingonhooden och det känns skönt. Ja både skönt och jobbigt om jag ska vara ärlig. När jag var ett tågstopp hemifrån kom tårarna och jag fattade plötsligt att jag skulle hem ensam till mig. Inte hem till oss och maken. Ingen att berätta bubblande om resan och ingen att krama i dörren. Jag blev helt knäckt där ett tag……:-(

Men nu så är det lite bättre, jag fick lite sällskap här på kvällen och har landat i min egen soffa och snart en egen säng. Yes!

Och ett konstaterande när jag kom hem var att här är ju fantastiskt mycket kläder? Resväskan rymde inte särskilt mycket och jag har tvättat och använt samma många dagar….oj vad här ska varieras. I morgon kväll kommer dessutom en större garderobstömning som jag ska fota upp i morgon. För man får minsann perspektiv på att åka bort, både på det ena och det andra i livet.

Skönt att vara tillbaka och gå på barmark och ha en bredbanduppkoppling, nu ska här kommenteras och läsas bloggar. Så jag har saknat det.

Hmmm, och en burk nutella fick följa med hem från konsum i kväll, jag kör en nedtrappning nu ett par dagar med choklad på smörgåsen. Man kan ju inte bryta hur fort som helst…

Många kramar till dig som läser och vi ses i morgon, lita på det!

L

No Comments

 • Maria

  Massor med KRAMAR till dig från mig i Skåneland!!! Jag finns här inte SÅ långt från dig…
  Hoppas att du har en skön nutellakväll, visst är det gott!!
  Änglakramar Maria

  • Lingon

   Tusen tack Maria och många kramar tillbaks..!
   <3
   Jag vågar inte öppna nutellan förrän i morgon bitti, annars vet man aldrig hur det slutar. 😀
   Kram!

 • Karen

  A wonderful weekend, a sad homecoming….perhaps nutella will improve the mood. I hope so.
  I am sending you a favorite picture. Canadian teens in a supermarket in Italy discover Nutella on steroids.. My son thought that he had died and gone to heaven (he is the one with the tongue hanging out. Check your email. Perhaps it will bring a smile.
  Kram,
  Karen XOXO

  • Lingon

   I´ve got it! Thank you very much…! 😀 That is a big jar…or a bucket? of Nutella..
   A dream of calories, grin.
   Thank you for your encouragement and love. So much appreciated!
   Kramar i massor!
   L

 • Kicki

  Åh vad jag tycker synd om dig då du beskriver din känsla att komma hem…….
  Bamsekramen till dig
  du är en stark tjej,du kommer starkare ur det här 🙂

  • Lingon

   Det var inget roligt alls, men nu har jag värmt upp soffan och så fina kommentarer och hälsningar jag hittar här gör mig så glad.
   Många många kramar och tack för ditt pepp!
   L

 • Josanne

  Nutella – shit vad gotttttt! Och alla affärer stängda nu… :o(
  Fattar att det kändes ledsamt… och jobbigt… Usch! men jag säger lite lagom äckelklämkäckt: det blir bättre!
  Massa Kram & Gonatt! Hörs imorgon!

 • Adela

  Precis som många skriver fast man inte tror det…det blir bättre och lättare…Bättre att gråta och låta det komma ut än att trycka undan.
  Sötaste lingonet,…Snart kommer nya tider, allt måste bara få ta sin tid. ♥
  Kramar i massor
  Adela

 • Annelie

  Godmorgon snuttan!
  Hoppas natten varit god, kanske bjudit dig på sköna drömmar.. Nu får du njuta av alla vårtecken som poppar fram, det är så härligt! Själv blir jag alldeles fnattig o älskar varenda liten detalj av våren! (ja, bortsett från all allergi som kommer med den..)
  Njut av dagen o hoppas den blir riktigt fin hos dig!
  Kram

 • Bettina

  Det är helt ok att bli ledsen och säger som de andra, det blir bättre! Stora kramar till dig finaste Lingon, ha en fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *