Inredning,  På bordet

Trilla dit på nytt

DSC_5919

Ja så trillade jag dit! Ordentligt till och med och införskaffade en ny ljusstake i finaste stjärnform. Den här kommer från Market Place och Petra Septemberflikka.

DSC_5907 kopia

Allt efter att ha läst bloggar. 🙂 Och så kom jag och tänka på vad det var det första jag köpte när jag blev förförd på nätet. Ett par skor från Brandos. Inspirerad av självaste Blondinbella. Så det kan gå? Skorna finns fortfarande kvar i garderoben, inte särskilt mycket använda men störtsnygga träskor från Scholl som jag knappt vågar gå i för de har klack.

DSC_5913 kopia

Bortsett från lite enstaka inköp så håller jag mig lugn och försöker att inte fylla på hemmet med allt för mycket. Jag brukar alltid tycka att det behövs något nytt till jul men tusan…det får nog inte plats mer. Jag måste ha luft.

Njuta av det man har. Så var det visst. Och nu ska jag rusa iväg till jobbet. Ha en fin dag!

One Comment

  • Titti

    Blir alltid lite frestad att handla något nytt till julen, finns ju så mycket fint men har insett hur mycket som redan trängs i hemmet.
    En liten duk och servietter från Green Gate får räcka.
    Kram Titti

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *