Katter

Instagram – Kattong!

kattong

Visst är de bara härliga? Selma och Doris. De liksom gräver sig fram genom kartonger och omslagspapper och claimar sin äganderätt bara som katter kan. Och prasslande papper och kartonger, förlåt, kattonger är det bästa som finns. Själv får jag en ursäkt att inte plocka undan skräpet utan det får ligga en stund tills attraktionskraften falnat en smula. Fast det kan förstås ta lite tid.

Och det här hamnade på instagram men inte i bloggen? Så jag tänkte att nu minsann ska här vara lite roligheter också. Instagram är jättekul men det tar bort lite av de korta, roliga blogginläggen. Spontanitet och snabbt där, och lite mer eftertänksamt och planerat här? Det har helt klart ändrat sig. Tråkigt men logisk utveckling.

Nåja och nu är det jag som svamlar så jag håller igen och säger godnatt och återvänder till prasslandet i köket.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *