Trädgården

att hämta sig en regnig måndag – just nu

Hej igen!

Måndag och jag är tillbaka efter att ha jobbat rumpan av mig en period. Så skönt att bara få gå och skrota en dag, fast det hade ju inte behövt regna så idag?

Jag rycker tag i kameran ändå och går ut på uteplatsen och fotograferar lite regn och hur trädgården ser ut just nu. Här fick jag tag i trädens spegling i vattnet på bordet. Inte så intressant kanske men kul att det gick.

Att inte ha några planer fastän det är mycket att göra. Lyx. Jag unnar mig det. Att bara vanka omkring och dricka lite kallt kaffe, kanske äta frukost när jag vill och uppdatera bloggen. Det har ju hänt så mycket sen sist så jag tror jag börjar med ett just nu. Just nu är jag här.

Trädgården blommar fortfarande och vi har det konstigt milt men så skönt. Jag har mangold som inte ger sig och den är så dekorativ så den får stå kvar bredvid krassen och en Austin-ros som ber om att bli planterad.

Jag är sån som låter trädgården vissna ner i fred och småfåglarna gillar att komma och hitta fröer att mumsa på. Till sist brukar jag rensa lite och slänga på kogödsel men det har inte blivit tid. Måste ju stoppa ner lite tulpanlökar också.

Mina två medhjälpare, katterna är galet förtjusta i småfåglarna och sitter innanför fönstret och försöker gömma sig samtidigt som de jamar upphetsat. Små stirriga ganska söta ljud som tydligen katter gör när de ser något de vill jaga och sätta tänderna i.

Vacker röd mangold.

Senaste veckorna har jag pysslat med en musikfestival, kommer eget inlägg, och så är kattkalendern färdig. Den ska ni få se! Jag är så glad och stolt över att ha kunnat hjälpa till.

DSC_5239

Fast den här dagen ska jag mest se ut så här..glåmful och avslappnad i mjuka kläder.

Men….. Hilde! Det är fullständigt ditt fel. ♥ För kontrasterande till min absolut fabulous uppenbarelse här ovan så har jag ett sminkryck och försöker lära mig använda ögonskugga. Med flera borstar och grejor. 🙂 Tre färger minst. Det kan till och med hända att jag återvänder med ett snyggfejs här i eftermiddag. Men jag ska inte lova för mycket. Hihihi.

Mina små hjälpredor försöker håra ner tvätten innan jag hunnit lägga undan den, my bad eller så försöker de säga mig något. Här har jag provat kamerans 3d-autofokus, kanske fungerar det jättebra vid djurfotografering. Måste träna lite till på det. Den gör att kameran själv följer med objektet när det rör på sig. Ganska flummigt men om det funkar så är det jättebra.

Medhjälpare nr 2 är lite sur över att det regnar och det är ju förstås mitt fel. Men hon är bra söt. 🙂

Morrhåren!

Och en dag som det regnar och jag är hemma, ja då har jag bara bästa sällskapet. ♥

Mer som händer är att jag förbereder storbloppis av garderoben. Kanske här eller via Facebook. Och så borde jag gå till gymmetk kanske. Just do it eller vad de nu brukar säga.

Ha en fin dag så återkommer jag snart igen. Kram L!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *