Höör,  Pyssel+Handiwork

Att visa upp snyggfejset och hurra kattalmanackan!

DSC_5304_1

Ciao!

Jag är tillbaka med dagens andra blogginlägg och tänkte visa upp finfejset nu när jag visade det motsatta tidigare. 🙂 Men bilderna blev tyvärr lite suddiga.

DSC_5310_1

Det där med ögonskugga försöker jag lära mig och det går väl sådär. Blir mest för mycket tror jag men det tar sig. Och det här med selfies? Jag träffade en go tonåring för ett tag sen som höll på att smälla av att se sig själv på bild och jag fick mig en funderare vad det är som gör detta.

Vanligtvis ser man sig själv i spegeln framifrån, möter sig själv i spegeln. Men hur många vet hur dom ser ut från sidan eller i rörelse? Är det inte bara ovana att möta sig själv?

Jag vet att jag kan se bra ut på bild, men också kan jag vara jätteful. Så det jämnar ut sig tänker jag. Även om jag är ganska bekväm med selfies så ser jag såklart med kritiska ögon på mig själv

DSC_5324_1

Men den kritiken skiter jag i. Jag granskar och accepterar och tycker att livet pågår runt mycket mer än om hur jag ser ut.

DSC_5346

Så en bloopers på det och jag är jätteglad! Kattkalendern 2015 är tryckt, hurra hurra!

De flesta bilderna är mina och jag har gjort layouten också, jättestolt och framför allt glad att projektet ger Höörs Hemlösa Katter pengar i kassan till det nya katthemmet som måste byggas klart inom det snaraste.

DSC_5407

Det är blandade bilder på katter som blivit räddade och fått nya hem eller fortfarande söker sin plats.

Kalendern går att beställa och priset är 120 kr + frakt 30 kr.

Beställ genom att sätta in summan för det antal kalendrar du vill köpa samt frakt på BG 562-1305, maila ditt namn och adress till helena@incendi.se eller skicka ett personligt meddelande till Facebooksidan.

Kalendern kommer också att säljas lokalt i Höör på Korgcenter, Incendi Glasblåseri, Ringsjöns veterinärklinik, Djurkliniken Skånes Mitt  och på Teba som jag måste säga är en helt otrolig djuraffär.

Perfekta julklappen!

DSC_5409

Och här hemma suras det lite för att det har handlats hem…..

DSC_5411

….någon sorts dietfoder som förhoppningsvis ska smaka bra även om vi förhåller oss försiktigt skeptiska. 🙂

Och apropå det så är jag hungrig och ska genast inventera kylskåpet jag med. Hoppas då på något trevligare än kattmat, hihi. Må så gott och trevlig kväll!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *