Menu
Träning och hälsa

Jag vill vara hund. Ibland

frodo

God Morgon!

Tänk om jag kunde behålla den där känslan hela dagen. Den där mysiga gosiga känslan inombords som kommer av en seg skön morgon, varmt täcke och god frukost. Känslan i kroppen av lugn att det här klarar jag av. Idag känns det faktiskt så. Jag är lugn, simmar ovanpå stressen och tänker fortsätta glida fram så resten av dagen. I den bästa av världar. Om jag fick önska.

Somliga har den där känslan lite oftare, som min fyrbenta vän här på bilden. Han har nära till nirvana och det räcker för mig att titta på honom så smittar det. Så varsågod. En släng av torsdagsnirvana och gosig hund. Det hjälper till. Ha en fin dag!

2 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  23 oktober, 2014 at 09:24

  Naw…Sicken gosig en/Nospuss & Kram

  Reply
  • Lingon
   23 oktober, 2014 at 10:52

   Visst är han bara ljuvlig?
   kramkram

   Reply

Leave a Reply