Lingon om.....

Ta ingen skit, Grynet

Åh, ja. Älskade Grynet. Önskar att du gick i repris på teven så jag kunde få en kick. För idag har droppen runnit över ett par gånger. Jag som är mest tålmodig i världen har fått nog av dumskallar som tror jag är sekreterare, fixare, trollstavshållare eller någon som bara reder ut andras röra.

Till dom tänker jag härmed säga… ”-Gör det själv!”

Min personlighet gör att jag lägger detaljer på minnet, detaljer som ofta glöms bort och måste påminnas om, helst via telefon, sms eller mail. För jag vill att saker ska flyta, projekt ros i land så brukar jag påminna, hjälpa till. Men då händer det….att jag blir ombedd att utföra alla dessa bortglömda saker. Nej tack. Gör det själv. Tack för att jag påminde dig, sa du det? 🙂

Mmm. Fast jag är ändå ganska stolt över att kunna trolla. Jag skulle inte skämmas ett dugg för att ta med det i mitt CV.

Problemet är väl att om jag slutar påminna, fixa så går jag och tänker på det i stället. En sort pinlig väntan på katastrof.

Och med det avslutar jag dagens kverulerande och går vidare till trädgården som fortfarande blommar om än i liten omfattning. Krassen kan man lita på fram till frosten. Då blir den som vita spagettislingor i rabatten.

Mmm. Tack för jag fick avreagera mig en stund. Tack och lov att det finns vettiga människor också. ♥ Kramar och trevlig kväll!

2 Comments

 • Lotta

  Känner igen så väl i det du skriver och idag var precis en sån dag då inte bara droppen rann över på jobbet (inte webshopsjobbet dock, det är bara roligt, utan det andra) och för att vara på den säkra sidan så skvalpade jag ut en hel del av bara farten. Fetnog är ett ord jag skulle kunna tänka mig Grynet använda. Så i morrn ska jag gå dit som Grynet och inte ta någon skit. ALLS! Gör det du också. Skiter det sig tar vi nya tag på fredag för jag behöver nog öva lite innan jag lyckas helt, men jag lovar att försöka. Stor kram!!!

  • Lingon

   Tusen tack för pappet Lotta och idag tar vi ingen skit. 🙂 Alls!
   Hejja torsdag så kör vi.
   Massa kram och ha en fin dag

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *