Lingon om.....

att ta tillbaka den ratade lovely knitten

lovely knit cardigan

Japp. Dags att bekänna att Odd Molly Lovely knit Cardigan befinner sig i min boning. Ett plagg som av många olika skäl inte riktigt fungerat på mig men som nu är helt okej och nästan älskat. Inte minst färgen som är dark rose.

Varför den var ratad? Ja, kanske för att det är ett uttjatat plagg. Kanske för att de är ett skällsplagg – Odd Molly när det är som mest anti-Odd Molly för mig. Ja, också passformen med för långa armar och för trångt över bysten.

Men just nu spelar det ingen roll för den är alldeles perfekt tjock, bomullen är mjuk och den är lättburen till nästan vilka plagg som helst. Perfekt nu när det börjar bli lite kallare men inte ulldags så man svettas ihjäl under jackan.

Hm, det kanske ska erkännas att jag har tre stycken faktiskt. Hur gick det till? 🙂 Och det känns helt okej att kunna ändra sig.

 

selma

För övrigt är vi noga med tvätten här hemma och jag är färdig med kattalmanackan 2015. Den kommer snart att finnas att beställa, jag lägger ut länkar såklart. Hela summan på almanackan går till föreningen Höörs Hemlösa Katter, och det är jättebra!

Nu ska jag sätta mig och göra julkort istället. Galet men jag har ju ångan uppe, lika bra att köra. Trevlig kväll!♥

5 Comments

  • Lina

    Bra insikt! LKn är alltid bra att ha i garderoben som ett nödplagg. Jag var också less den under lång tid men köpte en ny nu i somras, grå med rosa band, som jag verkligen känt mig hemma i. De är dessutom inte lika vanliga att se på andra längre, är väl något med det… KRAM

  • Lina

    Oj, julkoften…. Jag har lite hatkärlek till dem, först ska man ju lyckas fånga ungarna, alla tre, på en och samma bild. Helst lite ”städat” så det ser ut som att de alltid är så hemma. Hmm. Blir nog novembermånadens svåraste utmaning. KRAM igen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *