Menu
Lingon om.....

Kreativ höst och en flytande Doris

Godkväll,

Efter allt fixande med kattalmanackan 2015 så går jag lite bananas i photoshop och gör en Doris bland molnen. Inte så bra gjort kanske men väldigt kul och där gick visst en timme till. Vissa kvällar vill jag liksom bara sitta och pilla med datorn, inte springa omkring och fixa utan bara sitta och ta det lugnt. Så skönt. Och jag undrar lite vad Doris tänker på där uppe på sitt moln?

För i verkligheten ligger hon och snarkar just nu och är ganska högljudd. På det mest bedårande vis. 🙂

Höst, sitta, soffmys. Ja, det går bra det.

2 Comments

 • Rebecca-piccole cose
  20 oktober, 2014 at 23:41

  Jag vet precis vad du menar! Sånt där händer mig också, man blir liksom fast. Du är ju superduktig!
  Kram
  Rebecca

  Reply
  • Lingon
   21 oktober, 2014 at 20:11

   Tack snälla. <3
   kram

   Reply

Leave a Reply