Lingon om.....

Söndags och after lördag

Söndag och supermysdag. Den här helgen har jag längtat så efter, två hela dagar med Mattis och mys. Gårdagen var hemmafix och städ och middag med vänner och idag bara sitta och slöa, lyssna på regnet mot rutorna och så tittar vi på Magnolia, en film som jag borde sett för länge sedan.

Sista rosorna från trädgården kanske? Det är bäst att plocka in allt inomhus och bara njuta..och en rosa Jellycat bor där bakom i en kruka. 🙂 Jag är lite larvig med mjukdjur fortfarande vid 40-års ålder.

Och i går? Bara en massa bus med vänner och god mat och två hundar var på besök.

Jag bakade apelsinkaka på mandelmjöl och det var bara mums med lite grädde och hallon till.

Så blev det sent. 🙂

Doris tog hundbesöket ganska bra men Selma protesterade på övervåningen.

Det blev mycket musik och filmsnack och fiolen åkte fram.

Och pianotutan och miniflygeln också.

En himla bra kväll helt enkelt och nu ska jag värma lite matrester och fortsätta hålla söndag. Kanske möjligtvis fixa ett par gummistövlar till Mattis så vi kan gå ut för jisses vad det regnar. Fast först ser vi slutet på Magnolia.

Ha en fin dag!♥

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *