Lingon om.....

Just nu gör jag….

opalsv1

Så var det måndagkväll och jag pillar med söta kattbilder från Föreningen Höörs Hemlösa Katter. Det ska bli lite julkort och så gör vi en almanacka som helst ska bekosta slutförandet av katthemmet. Mycket pill och många bilder och gissa om det är svårt att fotografera halvvilda katter? Den här söta har redan fått ett hem och ska flytta till Malmö när hon blir lite större men det finns så många som verkligen behöver ett hem.

Så jag är frivillig fotograf och samlar på mig miljoner kattbilder och bara njuter av de söta, gråter över de som är sjuka och dör och gläds med de som flyttar till nya hem. Följ gärna på Facebook.

När almanackan är klar så får ni självklart en länk dit att köpa. Perfekt julklapp ju… 🙂

Jag fick en kraftig allergisk reaktion igår och var rädd att det var katterna men det är troligtvis en ansiktskräm jag testade med gurkmeja och lakrits. Farliga grejor, hm?

Trevlig kväll och hoppas det inte spöregnar lika mycket hos dig som läser. ♥

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *