Menu
Höör

Teaser! Almanacksteaser..

Honey

Onsdagkväll och jag pysslar vidare med almanackan som snart ska ut till försäljning helt till förmån för Föreningen Höörs Hemlösa Katter. Kul jobb och ju mer jag tittar på kattbilder, ju mer önskar jag att kattens värde skulle vara bättre än att folk överger sina djur till höger och vänster. Senast i dag hörde jag om att det sprang två små kattungar i buskarna längre bort vid vårt hus. Utsatta. Hua.

Visst är hon vacker kissen på bilden? Det är finaste Honey. ♥

3 Comments

 • Sahra
  16 oktober, 2014 at 06:26

  En riktig beauty. Kommer beställa när den är till försäljning så hinta gärna

  Reply
 • Helen
  16 oktober, 2014 at 21:39

  Jag träffade ju henne i tisdags och ja en riktig liten skönhet. Så nätt och feminin.
  Men tänk som hon såg ut när hon kom in!
  Japp hojta så jag kan köpa.

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  18 oktober, 2014 at 10:15

  Så vacker & riktigt,riktigt fin gärning av dig,vännen….
  /Kram

  Reply

Leave a Reply