Menu
Höör / Utflyktstips

Solnedgång och kanelbulle

Godkväll!

Här avslutades helgen med en lite utflykt till Fulltofta och fika vid Ringsjöns strand. Inte dumt alls.

Det var så vackert och efter att ha suttit inne hela dagen blev det en skön avslutning. Jag har jobbat idag på morgonen och sen försökt starta om söndagen några timmar senare. Det gick sådär och blev en tvåtimmars tupplur på sängen i stället. Fast det är ju det som helger är till för. Att vila upp sig.

Termos med kaffe.

Och vi. Lilla vi, jag och Mattis försöker träffas varje helg och någon gång mitt i veckan. Det är underbart men slitigt och dagarna går så fort så jag önskar mig en repris innan de är klara ens.

Men då när allting går för fort är det perfekt att ta den där halvtimmen, spontana halvtimmen och ge sig ut med en termos och ett par bullar. Inte minst med kameran med så klart. Allt för att förlänga det där alldeles för korta.höör

Och nu håller jag kväll och försöker få mitt svullna ansikte att svalna lite. Allergisk reaktion? För mycket katter? Gulp. Eller var det den där gurkmejakrämen? Hoppas på det sista. För katterna bor ju här nu…..♥ Trevlig kväll önskar jag dig som tittar in här. ♥

 

8 Comments

 • Nina
  13 oktober, 2014 at 01:02

  Här sitter jag och tittar på ett gammalt klipp på youtube, 24 december 2011, får sådan härlig julkänsla i hela kroppen..du spelar så vackert. Tidig julkram från mig.

  Reply
  • Lingon
   13 oktober, 2014 at 12:34

   Kul! Julkram tillbaks och jag måste nog börja att öva piano snart igen. 🙂

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  13 oktober, 2014 at 10:24

  Wow……….Magiskt,sagoligt & såååå vackert ♡
  /Kram & ha en underbar dag du fina!

  Reply
  • Lingon
   13 oktober, 2014 at 12:34

   Tack det samma till dig fina!
   kram

   Reply
 • Fröken Abbe
  13 oktober, 2014 at 10:48

  Så vackert!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   13 oktober, 2014 at 12:35

   Ja, jag vill ut dit igen snart. <3
   kramar

   Reply
 • Anna
  20 oktober, 2014 at 22:09

  Åh vilka fina höstbilder,underbart ljus du fångat !
  Kram Anna

  Reply
  • Lingon
   20 oktober, 2014 at 22:11

   Tack fina!
   kram

   Reply

Leave a Reply