Menu
Lingon om.....

Jag vill vara hemma idag

DSC_0640

Idag vill jag vara hemma och inte gå någonstans. Det är så vackert och finaste höstdagen så jag vet inte vad. Men samtidigt bubblar energin i kroppen och jag måste iväg, måste jobba, ta fatt, ta i, göra ordning och reda.

DSC_0641

Det får helt enkelt stanna kvar och se likadant ut när jag kommer hem även om det då kommer vara kväll och kyligare.

Och så funderar jag på den där megabloppisen? Garderoben och skåpen är fulla till max så jag funderar på om jag ska lägga ut allt i ett blogginlägg eller ska jag bygga ihop en webshop? Hm. Tål att tänka på.

Ha en fin höstdag därute. Indiansommar, brittsommar eller vad det nu heter. ♥

2 Comments

 • AnnaSC
  3 september, 2014 at 19:56

  ja det vore något med en webbshop. Vi kan ju samla ihop alla i tvillingstäderna 🙂 och ha den ihop…
  kram

  Reply
  • Lingon
   4 september, 2014 at 11:46

   Haha, ja det vore ju nåt. 🙂
   kram!

   Reply

Leave a Reply