Lingon om.....

kiropraktor och yin&yang-katt

DSC_0645

Hallojsa!

Här är en som är nöjd efter dagens kiropraktorbesök och ryggen känns bara tusen gånger bättre än i går. Oj vilken lättnad att slippa smärtan och kunna sova inatt. Jag längtar!

DSC_0578

Och jag har vansinnig fotoklåda och vet inte vad jag ska göra av mig själv så jag plågar mina kattmodeller en liten stund.

DSC_0586

Försiktig. Och lite kinkig.

DSC_0592

De är liksom varandras motsatser och driver mig en smula till vansinne. 🙂 Tur att de är så söta för det ursäktar saken en smula iallafall. Hur som helst…..Selma är blyg, primadonnig och gillar inte alls att Doris leker med hennes grejor eller sitter på hennes plats eller för all del andas samma luft.

DSC_0602

Doris då…kvinnan med många ansikten, är en retsticka som tetas och går för nära och inte säger nej till att ligga och lura. Hon är liksom självklar i sin uppenbarelse och verkar inte så bekymrad även om hon är nog lite stressad?

DSC_0604

Snäll och vill vara kompis. Eller bara retas..

DSC_0620

Men det tänker Selma inte gå på för jösses hur kan man lita på Doris?

Så det leks, morras och skriks lite om vartannat och jag undrar om jag var en fullständig dåre som förde dessa två tillsammans? Men hur som helst har det ett bra hem hos mig och jag ska ge det minst en månad innan jag ens funderar på att skilja dem åt i olika hem.

Fast hur skulle jag kunna välja? Och sällskapet är trots allt toppen på kvällarna. Må gott därute.

 

10 Comments

 • Sabine

  Hej igen;)
  Giv dine skønne og smukke Misser mere tid end 1måned…!!!
  Jeg har Pamfilius på 16år og hentede Felix på 8år fra et Kattehjem…efter at den stakkel havde haft 8 hjem og derefter hjemløs…
  Pamfilius minder i væsen om din Selma og Felix om Doris…
  De første4uger var hæslige,men stille og roligt gik det fremad for os 3 og lige pludselig var,der fred efter hvad,der føltes,som en evighed(8-10uger) dvs Pamfi holdt op med at snerre og hvæsse og nu fungerer de 2 fint sammen:)))
  Det var vildt stressende og jeg forbandede mig selv mange gange i den tid,men er nu lykkelig over at vi…holdt ud!

  Be realistic….
  plan for a miracle.

  Lykke til!
  Kh Os 3 xxx

  • Lingon

   Tusen tack för supporten Sabine och hils dina söte fyrbenta vänner från oss. Jag ska definitivt hålla ut och ge mina kissar tid att anpassa sig. Vad jag kan se så är jag Selmas femte hem på 2,5 år och den siste ejer hade henne bara två månader och Doris en månad så det får ta lite tid att landa här hemma i lingonhooden.
   Ha en fin fin dag,
   kramar L

 • Sabine

  Du,jeg brugte FELIWAY,som er en forstøver man kan købe hos dyrlægen…til at komme i stikkontakten.
  Den var i nonstop og dækker 50qm…og ja hvad gør den sender harmonie,(duft kun Misserne kan mærke),god karma og virker beroligende.
  Det hjalp mig allerede da min tidligere mis Lykke var blevet opereret og kom hjem 1 uge senere og Pamfilius var pludselig vanvittig bange for ham…selv om de hade elsket hinanden i godt 12år…
  Da han desværre blev syg igen og døde sørgede Pamfi mindst lige så meget,som mig og Feliway blev brugt igen.
  Prøv at google det.
  Dine Misser har godt nok ikke haft det nemt…uhada.

  Håber i 3(4)bliver lykkelige sammen:)))

  Kh fra Dåseåbneren og de to 4-benede.

  • Lingon

   Dåseobneren? 🙂 🙂 Jag förstår precis hur du menar. Tack för tipset och jag har redan skaffat Feliway och har två i stickkontakten och en spray och det gjorde stor skillnad redan efter ett par timmar på Selma som nu är lite mer på och tuffare. Jag hoppas att det kommer att ordna sig. En annan sak jag har hört är man kan bada båda katterna och använda samma shampoo och så minska deras egen dugt och få dem mera ens. Men att bada katter som inte har så mycket förtroende för mig känns inte helt rätt väg att gå just nu.
   Det låter som du är en fin kattvän och hälsa dina två fina missar.
   kramar
   Lingon

   • Sabine

    Uha da…bade Misser…det må komme fra USA…så er man da sikker på at traumatisere dem endnu mere:(
    Har aldrig fattet at nogen bader Katte.
    Disse vidunderlige super lækre og altid rene skabninger…der er helt deres egen:)
    Jeg har altid elsket især Katte,men har et blødt punkt for stort set alle dyr udover spiders.
    Der er kun et problem og det er at vi mister dem igen:(
    Pamfilius har lige fået konstateret en alvorlig øjenskade og hun er jo 16år og skrøbelig og skal ikke lide for min skyld,men jeg bliver aldrig klar til at miste hende.Skal til Øjedyrlæge mandag og håber inderligt at jeg har visdom nok til at træffe den rette beslutning for Pamfi.
    Lykke døde af nyresten og det var forfærdeligt så havde håbet Pamfi ikke blev syg,men bare en dag ville sove fredeligt ind her i trygge rammer og uden at lide.
    Ha en dejlig Weekend og nus dine skønne Misser fra mig og håber det stille og roligt går fremad:)
    Kh Os 3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *