Utflyktstips

Blått hav, rinnande näsa

DSC_7606_2

Åh så vackert! Havet, fukten, ljuset och värmen. Doften och ja, jag kan bara tralla vidare med ord. I kväll tittar jag i backspegeln på bilder från i somras och sitter nerbäddad i soffan under min goa filt, uppbackad av ett gäng kuddar och en tekopp med rykande dryck står på bordet. Jag har visst blivit rejält förkyld?

DSC_7615_2

Host, host. Ja riktigt ynkligt förkyld och det var evigheter sen sist så det var väl dags.

DSC_7614_2

Bilderna är från Mölle hamn när jag och LM var på utflykt en alldeles strålande lördag. Stenar, hav och en båt. Jag är så glad att vi fick den upplevelsen och det vädret. Mycket lättare att gräva ner mig djupare ner i soffans hav av kuddar och bara vara, dricka upp teet och tycka lite mindre synd om mig själv. 🙂

Trevlig kväll och ingen snuva till folket. Vem kom på det där med snuva?

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *