Lingon om.....

Gula rosor och ett nytt problem?

Sent på kvällen i juli

Ja, kaffefilterna är slut. Jag måste alltså ta mig utanför dörren och in på Ica. Jag som just sunkat till mig ordentligt i mysbyxor, söndersnuten näsa och fullständigt hoppats på att ägna resten av dagen inne. 🙂 Ha!

Jo, jag har liksom ett fotoproblem som har uppkommit nu i sommar. Inget särskilt problem men mindre datortid att sortera och ordna, ännu en fotograf i pojkvännen så är vi ute så tar han kanske 270 bilder och jag ännu fler. Då kan liksom en liten sammankomst blir väldigt väl fotograferad på alla sätt och vis. Kusinträff, efter sortering ca 300 bra bilder från en fest, en dag med bad, plask och grillning ca 70 bilder som jag definitivt vill spara. Miljöer är lättare att sortera bort än människor. För hur kan jag välja bort ansiktsuttryck, skratt och minnen som blir så direkta när jag ser en bild? Det går inte.

Jag måste nog göra fotoböcker, skaffa någon mer hårddisk och tömma datorn innan den också blir förkyld.

Inget stort problem egentligen men det där med kaffefilter är mycket mer bekymmersamt. 🙂 På återhörande, snurf.

One Comment

  • Sofia

    Älskar bilden med solrosorna! Jag försöker göra fotoböcker Jag har använt icafoto. Jag gör boken i deras onlinesystem lite efterhand och när dom har något ”viperbjudande” så skriver jag ut dom ligger dock oftast efter… långt efter…. Å så roligt med söta katten! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *