Lingon om.....

Söndagsbilder – tågbilder

DSC_9932DSC_9937_1 DSC_9939moi

Den ständiga resan.

Ibland känns det så när man tågpendlar till vardags och får åka tåg även på helgen. Igår kväll hade jag kameran som sällskap och passade på att ta lite bilder genom rutan och lite okynnesfotande inne i tåget. Ofta när det är dötid så sitter jag och pillar på knappar och inställningar och bara fördriver tiden med att lära mig lite nytt. Få tiden att gå….lunka på….tågtrall…..och så är jag strax framme.

Första jobbeveckan har varit en tuff en och pojkvännen har dragit på sig den stora förkylningen och dricker ingefärate med mjölk och honung och själv passar jag på att ta det lite lugnt och sitta ner istället för att flyga runt och plocka och städa. Återhämtning tror jag det heter? 🙂 Återhämtning.

Hoppas på en fotorunda utomhus idag, kanske vid havet? Ha en fin söndag!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *