Lingon om.....

Att våga åka på släktträff :)

gruppis

Igår var jag modig och följde med på en liten släktträff, pojkvännens familj och kusinträff om man ska vara noga. Är man fotodåre så måste det ju till en gruppbild såklart så här är mitt verk. 🙂

Det var någonstans utanför Laholm och vädret höll sig fint även om det kom en åskknall på vägen dit. Och jag minglade som fisken i vattnet och fick åka höskrinda och klappa både hästar och gäss och titta på ett drömrenoveringsobjekt.

Att träffa en ny släkt och många människor var inte farligt alls utan jag njöt i fulla drag av sommarkvällen, barnskratt och hela havet stormar på gräsmattan tills det var mörkt ute och dags att åka hem.

Idag däremot har jag värmeslag och sitter med en duschflaska vatten och sprayar på mig med jämna mellanrum för åskan och regnet passerar visst inte här? Och vad svårt det är att blir hungrig när det är så varmt? Hm? Kära problem….kära problem…. Ha en fin dag! ♥

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *