Menu
Lingon om.....

smultronställen och röd sol

IMG_4010_1

I går hade jag nästan gett upp hoppet om att få ett dopp men på kvällen vid halv nio stod vi på stranden. Sjön heter Råbelövssjön och det var första gången jag badade här, och absolut inte sista. Så otroligt skönt efter en dags trädgårdsslavande och få svalka av sig.

Ser ni gänget till vänster som solar sig? Solen var röd och stod så lågt och det var lugnt. Långa skuggor och kluckande från bryggan. Mjukt, lågmält och alldeles underbart vatten.

IMG_4025_1

Och jag var bara urlycklig efteråt och även om jag frös lite så värmde solens sista strålar ryggen.

IMG_4021_1

Sommarbad och vingelombyten. 🙂 Det hör liksom till.

IMG_4018_1

Varför gå upp när man kan ligga i?

Ja, det var nog en av de vackraste kvällarna på länge. Idag har det varit fint på många andra sätt och jag har såklart även badat fast i pool. Hur länge ska värmen hålla i sig egentligen? 🙂

Trevlig kväll!

3 Comments

 • Flipfloppan
  26 juli, 2014 at 09:51

  Kvällsdopp har jag ännu inte lyckats med, om man inte räknar min egen lilla pool igår vid 19- tiden och med ett glas vin. Inte dumt, men dina bilder är härliga och kvällsdopp lockar mer och mer. Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  26 juli, 2014 at 17:32

  Fantastiska foto på en otroligt skön sommarkväll med dopp….
  /Kram fina du!

  Reply
 • Home2tiny
  26 juli, 2014 at 18:38

  Underbara kvällsbilder från vårt vackra sommarsverige. Idag har det haglat här, helt crazy o nu sitter jag ute i solen igen……Kramisar Tina

  Reply

Leave a Reply