Lingon om.....

En grop, ett tak, en spade

IMG_4042

Pust. Idag är det jobbedag och termometern visar + 31 grader i skuggan. Solen gassar och det är vindstilla. Jobbedag alltså?

IMG_4045

Någon lagar ett tak, och jag gräver en grop så gott jag orkar i värmen och drömmer om bad. Jag vet mina begränsningar när det är så här hett, men samtidigt så måste vi bli färdiga. Bara att kämpa på och dricka mängder med vatten, äta isglassar och faktiskt jo, iskaffe smakar inte dumt idag.

IMG_4044

Fast egentligen är det för varmt för att göra något alls. Jag kan inte tänka utan går omkring i en varm svettbubbla och hafsar lite här och där utan att kunna hålla på särskilt länge alls. Phuiiiiii. Inte ofta jag klagar på värmen?

På återhörande ikväll när jag coolat ner mig. 🙂 Mer glass till folket.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *