i Köket,  På bordet

Gazpacho – gott i värmen

DSC_9674_1

Åh det är så varmt att jag nästan svimmar. Och inte har jag någon aptit heller på annat än glass och svag utspädd läsk så idag fick jag för mig att vara duktig och laga nyttigt – Gazpacho! Inte minst var det rea på Viken-tomater som är en delikatess. Gott från Skåne.

DSC_9675_1

Tomat, paprika, shalottenlök och lite annat smått och gott är det i den och ska serveras iskall. Jag la i lite isbitar i min och receptet är det här.

DSC_9678_1

Tadaaaa! Urgott tyckte vi alla tre som mumsade i oss soppan till lunch med en skiva bröd till. Troligen blir den mycket godare av att stå ett par timmar i kylen och gosa sig samman och bli riktigt kall.

Annars har jag överlevt en kort avstickare in till stan, shopsat klänning på Rabalder, försökt shopsa Annie Sloanfärg, undvikit att prova behåar fastän det är grym rea, jag borde men vem jäsiken orkar det i den här värmen? 🙂 Inte jag. Som ändock kom ut med en påse sidenmamelucker från Twilfit som skonar benen i värmen. Ni vet, den där förfärliga insidan på låren. Jajajaja….. To much information. 🙂 Must shut up…..

Trevlig kväll!

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *