Lingon om.....

Fest, hagelskur och katträddning

DSC_8170_1

Så var det dags att alldeles kort sammanfatta sista dagarna som inneburit fest i Paradiset. Och här sitter vi och njuter på filten och småpratar innan det var dags att..

DSC_8174_1

Få lite instruktioner av fröken Sommar att gå ut en runda på upptäcktsfärd. Underbart härligt och det måste blir ett långt bildinlägg lite senare när jag hinner med. Tusen tack käraste du för fest och härlig kväll!

bild 1

Mindre kul var att ägna sig åt katträddning och Rogge har förbrukat ca fyra liv den här veckan. Hans klippkort verkar ha lite kvar till nio för han har repat sig alldeles fantastiskt sen de här bilderna togs igår.  Jag trodde det var slutet men veterinären sa pyttsan och och fixade lite med guck, sprutor och antibiotika så nu är han uppe och äter som en ponny igen.

bild 2_1

Men det var som sagt riktigt illa ett tag med feber och elände……puuuuuuhaaaaa.

DSC_8420_1

Igår verkade naturen få ett raseriutbrott och det stormade och haglade på ett sätt jag aldrig upplevt förut. Det dånade och den röt och parasoll tippade, tomater knäcktes och det forsade vatten och isbitar i physalisstorlek på marken som la sig i ett vitt täcke. Riktigt läskigt och den där kraften förvånade mig, även om jag vet att det kan bli så.

bild

Kvällen avslutades med sol efter att vi kört ikapp regnet och sedan ifrån det. Jag ligger på gräset och kikar på uppvuxna klöverpyttor och njuter. Värmen är ju helt underbar….och semestern har bara börjat. 🙂 Kram och ha en fin dag!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *