Menu
Lingon om.....

Fest, hagelskur och katträddning

DSC_8170_1

Så var det dags att alldeles kort sammanfatta sista dagarna som inneburit fest i Paradiset. Och här sitter vi och njuter på filten och småpratar innan det var dags att..

DSC_8174_1

Få lite instruktioner av fröken Sommar att gå ut en runda på upptäcktsfärd. Underbart härligt och det måste blir ett långt bildinlägg lite senare när jag hinner med. Tusen tack käraste du för fest och härlig kväll!

bild 1

Mindre kul var att ägna sig åt katträddning och Rogge har förbrukat ca fyra liv den här veckan. Hans klippkort verkar ha lite kvar till nio för han har repat sig alldeles fantastiskt sen de här bilderna togs igår.  Jag trodde det var slutet men veterinären sa pyttsan och och fixade lite med guck, sprutor och antibiotika så nu är han uppe och äter som en ponny igen.

bild 2_1

Men det var som sagt riktigt illa ett tag med feber och elände……puuuuuuhaaaaa.

DSC_8420_1

Igår verkade naturen få ett raseriutbrott och det stormade och haglade på ett sätt jag aldrig upplevt förut. Det dånade och den röt och parasoll tippade, tomater knäcktes och det forsade vatten och isbitar i physalisstorlek på marken som la sig i ett vitt täcke. Riktigt läskigt och den där kraften förvånade mig, även om jag vet att det kan bli så.

bild

Kvällen avslutades med sol efter att vi kört ikapp regnet och sedan ifrån det. Jag ligger på gräset och kikar på uppvuxna klöverpyttor och njuter. Värmen är ju helt underbar….och semestern har bara börjat. 🙂 Kram och ha en fin dag!

4 Comments

 • Titti
  8 juli, 2014 at 12:47

  Hoppas kisse fortsätter att må bra!
  Kram Titti

  Reply
 • Hilde Östebröd Karlsson
  8 juli, 2014 at 14:07

  Jösses vilka kontraster! Så himla tråkigt att jag missade er i lördags, men hoppas på flera tillfällen.
  Tur att Rogge är på bättringsvägen <3
  Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  8 juli, 2014 at 20:37

  Naw..Lille Rogge – Hoppas han repat sig & mår bra!
  /Soliga kvällskramar

  Reply
 • msemschen
  9 juli, 2014 at 13:16

  Nä men stackars lille tisen. Hoppas han repar sig snabbt!
  Haglen var ju helt galen! Vi kom hem efter det hade dragit förbi och förstod inte riktigt vad som hänt men hela trädgården var täckt av isbitar.
  Njut av semestern!
  Kram

  Reply

Leave a Reply