Lingon om.....

Bara lite jobb eller kurs

DSC_7844_1

Så var det dags att åka hemåt efter tre dagar i Stockholm och tiden, ja den går alltid för fort. Den här resan har jag varit på kurs, både som deltagare och lärare lite omlott. Smalt och intensivt, nördigt och en smula ogripbart mellan varven. Mekanik, ljud och konstnärlighet och många grejor samtidigt som ska fungera.. Jag har haft det toppen helt enkelt.

DSC_8059_1

Selfie i spegeln.

DSC_8062_1

Kanske är det här jag trivs och fungerar allra bäst? Mitt i en diskussion där jag får hoppa in och förklara, försöka förstå vad som går fram och inte. Tolka våra olika sätt att prata med varann så vi möts.

DSC_8067_1

Fulltankad med inspiration och nu är det dags att gå på semester. Det känns som en kick-off eller snarare kick-down för jag har fått varva ner ett par dagar också med att sova på hotell och bara ta det lugnt. Semester. Det smakar gott i munnen att säga. Semester….. 🙂 Semester…. 🙂 Mmmm.

Om en liten stund är jag hemma igen och kan inspektera rosor, klappa på katter och bara ha det skönt i trädgården. Värmen är tillbaka! Trevlig kväll.♥

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *