Lingon om.....

Blandad sommarkompott

IMG_3830

Vilken sommarvärme? Och är jag överlycklig att ha prickat rätt semestervecka i år?

IMG_3837

Tiden flyger ändå iväg så jag passar på att utnyttja den till att posera i rosa mjukisdress att gå hemma i eller ha på stranden. Kunde inte låta bli efter att ha sett den på Flippis. 🙂

IMG_3842

Badat har vi också gjort, den här gången i Luhrsjön utanför Hästveda.

IMG_3840

Insjöbad med fin botten och varmt på ytan och kallt under. Otroligt skönt och mjukt att bada i och bullar, saft och kaffe på det.

IMG_3845

Och väl där var det lika bra att ta en sväng på marknaden även om det var 32 grader varmt. De flesta gjorde precis som vi och hängde vid sjön tills kvällen kom och sen var det knökfullt på marknaden.

IMG_3852

Jag åt min obligatoriska sillburgare och funderade på att köpa ett par foppatofflor men nöjde mig med att titta på dessa som  hamnade i någon annans kasse.

IMG_3853

Varm sommarkväll på altan och lyktor i syrenbuske och fotbollsmatcher. Den ena underligare än den andra. 🙂 Tänker förstås på Tyskland-Brasilien som slutade så märkligt med 7-1

IMG_3856

 Igår fick jag en smula värmeslag och var jätteseg och trött och varför inte ta en siesta?

IMG_3857

Det går ju alldeles utmärkt att vara upp på nätterna i stället och lägga pussel och umgås. Rogge mår mycket bättre och är katt igen och lägger sig helst mitt över pusslet och kräver lite gos.

Ja, jag bara njuter faktiskt och idag är det lite svalare och dagens middag ska inhandlas. Tydligen står kubbspel även på menyn och jag måste erkänna att jag aldrig har spelat. Man kastar träblock, det är allt jag vet. Och det är sommar.

Ha en finfin fredag!♥

3 Comments

 • Helena

  Ja, vilken vecka! Fantastiskt väder, men visst är man ovan vid tropisk värme? 🙂 Jag njuter mest i skuggan, i vinden och på kvällarna. Underbart!
  Ha en härlig helg! Kramar

 • Milottan

  Ja, Lingonet, värmen är här. Kul att gå på marknad. Det har jag tyvärr inte hunnit med i år. Åker nästa vecka till Tjeckien till en älskad som smygstartade dit i morse. Så jag får hinna ett annat år. Haha, lägger jag pussel blir det himla sent. Ska bara lägga en till, och en till, och bara…… Kramkram

 • ✫ Fru Eriksson

  Jaaa… Vilken ljuvlig Sommarvärme – Njuter för fullt med Hjosand mellan tårna,solen,gottit att äta & bad(ar fötterna) hihi …Låter som du & din kärlek har det alldeles fantastiskt & så fina fotot,gillar din pose 🙂

  /Sommarsemesterkram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *