Lingon om.....

Snyggselfie, reaköp och fotodåreri

DSC_0132

Sommaren fortsätter och jag njuter av värmen och undrar lite varför det regnar just nu? Och så är det precis som vanligt, jag hinner inte riktigt med att blogga och fotomapparna i datorn svämmar över så jag passar på att tömma ut lite här. 🙂

DSC_0134

I går grillade vi och inte mindre än tre fotodårar körde loss på gräsmattan, vi lekte och tog mest bilder av varann, bytade objektiv och hade hur kul som helst. Kanske gör vi en fotoutflykt någon dag framöver. Och kolla bokehn här vid sidan.

DSC_0135

Jag befann mig i mycket bra sällskap. 🙂

DSC_0204

Lilla vi.

DSC_0205

Bara lite bus.

DSC_0241

Och min snyggselfie. Som kanske inte är så snygg egentligen men jag är nöjd med bilden.

DSC_0245

Vi provade ett Tamron 18-200mm som var riktigt trevligt.

DSC_8443

Och ölen kyldes i en mopphink.

DSC_8457

Min röda kamera bor numera hos pojkvännen.

DSC_8463

Och på det hela taget en härlig kväll även om jag verkligen fick slava i köket lite väl mycket.

DSC_8471

Sommarkvällar!

DSC_0181

Och ja, reaköpet är den fina Charger Sweater som jag hittade i Stockholm. Underbar med fransar och allt. 🙂

Nu måste jag återgå till det stora 1500bitarspusslet. Ta hand om er därute.♥

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *