Menu
Lingon om.....

Att rädda en Rogge

Sorry för lite dålig uppdatering men jag är i Stockholm och dessförinnan har jag räddat Rogge katt som tog hela gårdagen. Han vilar upp därhemma och blir uppassad av min fina granne som klappar honom tills han låter som en helikopter. Allt enligt ett sms och det låter ju bra det. Helikopterspinn.

Missen är en goding och efter att ha efterlyst honom på Facebook så ska han snart hem till sitt ”gamla” hem igen. 🙂 Men däremellan gjorde han sig tyvärr illa, eller någon gjorde honom illa kanske vi kan säga. Hemskt.

Snygging!

Och med det återgår jag till att förbruka ett Gyllenemåsen-mål på mitt hotellrum och streama Midsomer Murders som inte kom på teve ikväll. Hur kan dom ersätta det med fotboll? Hmpf. 🙂

Det regnar i Stockholm, är rea överallt och så har jag en gatumusikant utanför som jag planerar att strypa…eller? Ohhhh han tystande visst nu. Det var inte jag! På återhörande. ♥

2 Comments

 • Hilde
  1 juli, 2014 at 22:15

  Men vad tråkigt att det hänt honom något. Jag följde ditt FB inlägg, och blev så glad när jag läste att ägaren var hittad. Kram, och njut av gourmé från GyllneMåsen 🙂

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  2 juli, 2014 at 19:35

  Naw…Sån söting tråkigt att han gjort sig illa (eller någon ) Härligt att hemmet har hittats 🙂
  /Kram

  Reply

Leave a Reply