Lingon om.....

Att rädda en Rogge

Sorry för lite dålig uppdatering men jag är i Stockholm och dessförinnan har jag räddat Rogge katt som tog hela gårdagen. Han vilar upp därhemma och blir uppassad av min fina granne som klappar honom tills han låter som en helikopter. Allt enligt ett sms och det låter ju bra det. Helikopterspinn.

Missen är en goding och efter att ha efterlyst honom på Facebook så ska han snart hem till sitt ”gamla” hem igen. 🙂 Men däremellan gjorde han sig tyvärr illa, eller någon gjorde honom illa kanske vi kan säga. Hemskt.

Snygging!

Och med det återgår jag till att förbruka ett Gyllenemåsen-mål på mitt hotellrum och streama Midsomer Murders som inte kom på teve ikväll. Hur kan dom ersätta det med fotboll? Hmpf. 🙂

Det regnar i Stockholm, är rea överallt och så har jag en gatumusikant utanför som jag planerar att strypa…eller? Ohhhh han tystande visst nu. Det var inte jag! På återhörande. ♥

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *