Inredning

Jobbedag

Åhåååå, pust. Om gårdagen var lyxdag så var idag jobbedag hemma hos pojkvännen. Och att säga pojkvännen? Vad sjutton ska jag kalla honom? M? Mannen? Killen? The Guy….. 🙂 Ja, pojkvännen får det nog vara tills vidare, hihi.

Iallafall så renoveras det i hans hus och jag hjälper till med lite här och lite där. Idag målning av ett väldigt trångt utrymme som fick mig att vika mig dubbel och kräla på golvet tills kroppen nästan fastnade bakom en toastol, inklämd mot en vägg. Hur jag tog mig upp? Antagligen inte så snyggt men efter en stunds uträtande av ben och dragande i ett handfat så stod jag till sist på benen.

1

Det börjar arta sig i badrummet och hallen och snart kan vi städa upp det värsta byggdammet. Så skönt det ska bli att göra rent hus och använda badrummet på riktigt igen. Jag tror vi måste fira premiär och ha invigningsceremoni. Egentligen har jag redan börjat förfira genom att köpa en ny skön handtvål.

3

Hallen och trappan har också fått en makeover och köket inte minst och nu räknar jag ner tills allt är klart, eller iallfall hyfsat klart så vi kan börja leva lite mer utan att målarbyxorna är vardagsoutfit. 🙂 Jag klagar egentligen inte för det blir så fint. Bara lite….för det är jobbigt att renovera när man står mitt i skiten. Men det blir fint…sa jag det? 🙂

Det var söndagen det som får avsluta en helg med både lyxutflykt och grovjobb. Jag har det väldigt bra helt enkelt. Ha det så gott önskar jag dig som läser.

6 Comments

 • Milottan

  Åh, en så fin gammal trappa. Tja, Du Lingonet. Jag har också problem vad jag ska säga. Tvekar en sekund innan det kommer. I bloggen kallar jag honom ”en älskad” för det förstår Ni alla, men t.ex. på jobb, Jag är 57 år, ”pojk”vän låter lite konstigt och mansvän låter ännu värre, hihi. Jag brukar ibland, förutom pojkvän, säga Min Zdenek! Nu blir det Åhus någon dag. Ha en skön fortsatt veckan, fina bloggvän. 😉

  • Lingon

   Hihi, ja det är tur fler än jag har problem. 🙂 Glada problem. Åhus låter jätteskönt och ha en fin vecka du med!
   kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *