Trädgården

Wow femton gånger och en annars lugn dag

Wow, dubbel och trippel och hela ett femtontal rosenknoppar. Vilken bild det blev med blomman i centrum? Rapsody in Blue är huvudpersonen jag talar om. Och trädgården alltså, den har nog aldrig varit så fin som i år. All kogödsel och den varma våren har gjort sitt och jag bara häpnar. Bor jag här? Mitt i detta? Så fint. Jag skulle kunna lägga ut 20 bilder varje dag och det skulle ändå inte räcka till.

Blingbling? Måste gå…..åh? Jaaaa. Tack snälla….. Mu-slurf….. !

Fick just en hemmagjord glass med färska jordgubbar, vispgrädde och ett bakat rån till strut. Inte dumt alls. 🙂 Både trädgård och trevliga grannar.

Dagen har annars gått i tråktecken med utrensning av skräp och plockande i pappershögar. Jag har varit ledig. Ledig för att göra storverk inom tråkfronten alltså. Nu återstår tvättberget, kattlådor och sånt otroligt nödvändigt. Eller så går jag ut och sniffar på mina rosor lite till. Trevlig kväll!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *