Menu
Trädgården

Wow femton gånger och en annars lugn dag

Wow, dubbel och trippel och hela ett femtontal rosenknoppar. Vilken bild det blev med blomman i centrum? Rapsody in Blue är huvudpersonen jag talar om. Och trädgården alltså, den har nog aldrig varit så fin som i år. All kogödsel och den varma våren har gjort sitt och jag bara häpnar. Bor jag här? Mitt i detta? Så fint. Jag skulle kunna lägga ut 20 bilder varje dag och det skulle ändå inte räcka till.

Blingbling? Måste gå…..åh? Jaaaa. Tack snälla….. Mu-slurf….. !

Fick just en hemmagjord glass med färska jordgubbar, vispgrädde och ett bakat rån till strut. Inte dumt alls. 🙂 Både trädgård och trevliga grannar.

Dagen har annars gått i tråktecken med utrensning av skräp och plockande i pappershögar. Jag har varit ledig. Ledig för att göra storverk inom tråkfronten alltså. Nu återstår tvättberget, kattlådor och sånt otroligt nödvändigt. Eller så går jag ut och sniffar på mina rosor lite till. Trevlig kväll!

6 Comments

 • Titti
  2 juni, 2014 at 21:31

  Rosor underbart….den där struten låter också underbart.
  Kram Titti

  Reply
 • Helena
  2 juni, 2014 at 22:10

  Fantastisk bild! Så vacker ros!
  Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Kramar

  Reply
 • Josanne
  3 juni, 2014 at 06:32

  Jag rotar också runt på tråkfronten just nu så fattar precis din känsla, motvallskänsla… Vi får glädja oss åt det där braiga, vackra rosor, god glass. Och så himla skönt det ska bli när tråket är färdigroddat… 😉 Kram!

  Reply
 • Linda G
  3 juni, 2014 at 07:47

  Underbar färg på den rosen! Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  3 juni, 2014 at 10:47

  Waooooooooo & mussigt hihi …
  Ha en underbar dag/Kram

  Reply
 • Flipfloppan
  3 juni, 2014 at 18:29

  Färgen är underbar på den rosen och visst exploderar det ute nu? Kram

  Reply

Leave a Reply