Trädgården

Glass och jordgubbar blev det viktigaste

DSC_5672_1

Åh. Jag hade tänkt visa upp mera av trädgården som fullständigt exploderat. Potatisblasten är nog snart en meter hög. Men istället fastnade jag med jordgubbar och vaniljglass och en tantsnuskroman som visade sig vara riktigt urusel. Jordgubbarna var så goda!

Ibland när jag läser något dåligt eller en film som kunde vara bättre så drömmer jag om att vara manusförfattare. Hur jag skulle förbättrat saker och ting. Iallafall i min fantasi. För där blir allting så väldigt mycket bättre. Kvällarna rusar i väg och jag hann gå ut i trädgården och fotografera lite, prata med kvarterets strykarkatter och frysa lite innan det var dags att gå in. Tidigare i kväll hade jag till och med planer på att gå till gymmet men någon stal min tid tror jag.

DSC_5611_1

En trädgårdsbild får det blir ändå och då visar jag upp Constance Spry som börjat blomma och doften av gammaldags ros hänger tung i luften när jag öppnar ytterdörren och kikar ut. Idag är det extra härligt med regnfukten som blandar sig med rosdoften och så blommar min ligusterhäck som ger en sötare lukt. Rosen brukar blomma i början av juli så det känns tidigt.

Annars då? Jo, ett lass kontaktlinser har anlänt så det kan hända jag visar upp mig utan glasögon och med smink. Får se om ni kommer att känna igen mig? 🙂 Trevlig kväll och njut sommaren och jordgubbarna.♥

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *