Trädgården

PälseBob och jag visar rumpan

Ja man ska ju hålla vad man lovar brukar jag tänka och hålla munnen tyst. Inte lova för mycket. Jag ställer mig själv till svars eftersom jag sa för ett tag sedan att man får en supersnygg rumpa i Odd Molly City camper cropped pant.

Supersnygg vet jag inte. 🙂 Men den duger helt klart och byxorna är ursköna att ha på sig.

mmm-hm.

Däremellan så är det trädgården som exploderat i färg och form. Här är några kvällsbilder under en ganska mulen himmel men ändå, så vackert att jag smäller av lite och fattar inte att jag bor här. Mitt i allt detta vackra.

I morgon har vi skolavslutning på jobbet och sjunger Den blomstertid nu kommer…så passande och jag kommer nog snörvla en skvätt som vanligt. Frågan är bara hur vädret blir? Klänning eller varmare grejor? Klänning med strumpbyxor kanske. Trevlig kväll därute. ♥

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *