Menu
Trädgården

PälseBob och jag visar rumpan

Ja man ska ju hålla vad man lovar brukar jag tänka och hålla munnen tyst. Inte lova för mycket. Jag ställer mig själv till svars eftersom jag sa för ett tag sedan att man får en supersnygg rumpa i Odd Molly City camper cropped pant.

Supersnygg vet jag inte. 🙂 Men den duger helt klart och byxorna är ursköna att ha på sig.

mmm-hm.

Däremellan så är det trädgården som exploderat i färg och form. Här är några kvällsbilder under en ganska mulen himmel men ändå, så vackert att jag smäller av lite och fattar inte att jag bor här. Mitt i allt detta vackra.

I morgon har vi skolavslutning på jobbet och sjunger Den blomstertid nu kommer…så passande och jag kommer nog snörvla en skvätt som vanligt. Frågan är bara hur vädret blir? Klänning eller varmare grejor? Klänning med strumpbyxor kanske. Trevlig kväll därute. ♥

4 Comments

 • ✫ Fru Eriksson
  5 juni, 2014 at 11:33

  Sitter som smäck jue 🙂
  Härliga foto & visst…Nu kommer ”Den blomstertid nu kommer” & alldeles säkert några tårar det är så vackert/Kram fina du & ha en alldeles underbar dag!

  Reply
  • Lingon
   5 juni, 2014 at 15:32

   Den är lika vacker varje år. Och jag gråter nog bara mer och mer…
   kram! och ha en fin dag du med

   Reply
 • msemschen
  5 juni, 2014 at 14:44

  Åh så härligt du bor!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   5 juni, 2014 at 15:33

   Tack! Ja, det är helt underbart.
   kram

   Reply

Leave a Reply