Menu
Lingon om.....

Rött som i ros och kofta

Godkväll!

Tänkte att det är bäst att visa upp mig här inne, att jag lever och finns till. 🙂 Tyvärr ser jag fortfarande ganska dåligt och är trött i huvudet så mitt liv är nästan offline jämfört med förut. Både skönt och lite underligt samtidigt. Annars är allt bara bra och solen har varit i Skåne i helgen. Av och till riktigt sommarväder och när jag ser landskapet runt omkring från bilen så ser det ut som midsommar. Vi är nog en två, tre veckor före än normalt.

Hos pojkvännen blommar trädgården och vi försöker hålla tillbaka den lite genom att klippa och plocka bort. Den är som en gammal dam med skägg på hakan höll jag på att säga. 🙂 Massa vackert som en gång varit i ordning och som nu är en mystiskt härlig Harry Potter-trädgård med hemliga rum, förvuxna barrträd och en massa fina gamla perenner som dyker upp efter hand. För mig är ju allting nytt där i trädgården.

Det är också nytt att vara tillsammans. Fyra månader nu i dagarna och jag vänjer mig så sakta vid att vara vi och oss, och ändå samtidigt bara vara jag. Det går faktiskt riktigt bra!

Blir man försiktigare med sina känslor med åren? Eller är det tvärtom? Jag är iallafall försiktigt optimistisk till kärleken och att det kan fungera för oss. Både ock…försiktigare och mer kräsen, men vågar mer och vet mer vem jag är själv. Varför hålla tillbaka liksom?

Eller som det står på baksidan av koftan. Come mess my hair up.

Och med de funderingarna önskar jag trevlig kväll. Sommarkväll.

 

10 Comments

 • Eva Solid
  2 juni, 2014 at 07:28

  Jag tror nog att man blir både försiktigare med sina känslor men samtidigt mer rädd om dem. Det är förunderligt vackert det där med att än en gång närma sig kärleken och se vad den bär.
  Kramar du bästa Lingon från Eva

  Reply
  • Lingon
   2 juni, 2014 at 20:08

   Tack för dina fina ord Eva. Visst är det vackert att våga se var den bär. 🙂
   kramar och trevlig kväll

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  2 juni, 2014 at 10:44

  Hejje fina du ….
  Härliga foto & ljuvlig kärlek- Njut/Kram

  Reply
  • Lingon
   2 juni, 2014 at 20:09

   Tack det ska jag göra. Kramkram!

   Reply
 • msemschen
  2 juni, 2014 at 11:26

  Jag tror inte att man blir mer försiktig med känslorna men man blir visare med åren och har andra krav. Sen tror jag inte att det är bra att fundera för mkt, bara låt dagarna komma.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   2 juni, 2014 at 20:19

   Ska fundera på det. 🙂
   kram!

   Reply
 • Flipfloppan
  2 juni, 2014 at 14:15

  Vilka härligt somriga bilder, måste vara superkul att ha en ny trädgård att upptäcka efter hand. Kramar

  Reply
  • Lingon
   2 juni, 2014 at 20:19

   Det är det. Galet kul. 🙂
   Kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Home2tiny
  2 juni, 2014 at 20:01

  Njuut vännen av både sommaren, trädgården o kärleken. Kramisar Tina

  Reply
  • Lingon
   2 juni, 2014 at 20:39

   Tack det ska jag göra och detsamma till dig fina!
   kram

   Reply

Leave a Reply