Lingon om.....

Rött som i ros och kofta

Godkväll!

Tänkte att det är bäst att visa upp mig här inne, att jag lever och finns till. 🙂 Tyvärr ser jag fortfarande ganska dåligt och är trött i huvudet så mitt liv är nästan offline jämfört med förut. Både skönt och lite underligt samtidigt. Annars är allt bara bra och solen har varit i Skåne i helgen. Av och till riktigt sommarväder och när jag ser landskapet runt omkring från bilen så ser det ut som midsommar. Vi är nog en två, tre veckor före än normalt.

Hos pojkvännen blommar trädgården och vi försöker hålla tillbaka den lite genom att klippa och plocka bort. Den är som en gammal dam med skägg på hakan höll jag på att säga. 🙂 Massa vackert som en gång varit i ordning och som nu är en mystiskt härlig Harry Potter-trädgård med hemliga rum, förvuxna barrträd och en massa fina gamla perenner som dyker upp efter hand. För mig är ju allting nytt där i trädgården.

Det är också nytt att vara tillsammans. Fyra månader nu i dagarna och jag vänjer mig så sakta vid att vara vi och oss, och ändå samtidigt bara vara jag. Det går faktiskt riktigt bra!

Blir man försiktigare med sina känslor med åren? Eller är det tvärtom? Jag är iallafall försiktigt optimistisk till kärleken och att det kan fungera för oss. Både ock…försiktigare och mer kräsen, men vågar mer och vet mer vem jag är själv. Varför hålla tillbaka liksom?

Eller som det står på baksidan av koftan. Come mess my hair up.

Och med de funderingarna önskar jag trevlig kväll. Sommarkväll.

 

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *