Katter

En massa attityd – stallkatt

Så var det Valborg och jag passar på att lägga ut några bilder på en stallkatt med alldeles för mycket attityd. Mucka inte med mig liksom, för jag är tuff.

De här bilderna är från en dag i stallet när jag fotade ett högdräktigt sto och de bilderna har jag heller inte hunnit visa. Min slogan för tillfället – jag hinner inte. Men livet är i olika kapitel så tiden kommer så småningom, det är jag helt övertygad om.

Tja om du lockar på mig så….

Jag är ju inte omöjlig.

Mjåååååååå…

Och med det önskar jag en fin Valborg till dig!

Jag måste jobba några timmar till och sen hoppas jag på att kunna ge en liten odlingsrapport, kanske till och med en dagens? 🙂

Kramar L

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *