Trädgården

Asso oooohhh…. :)

Jag har deklarerat! Var ju tvungen att säga det högt och visa några fina små blommor från hemliga trädgården.  I mitt huvud är det boyfriends secret garden som är arbetsnamnet och jag samlar på mig många fina bilder. Kanske till en fotobok att ge bort i present?

Men nu tillbaka till det där med deklarationen. Den är alltså gjord och nu kan jag bara sätta mig tillbaka och sucka över min egen oordning och samtidigt vara nöjd att jag fixade alla bilagor och grejor som jag inte helt och hållet hade koll på.

Utöver det så har potatisen kommit upp, så även Mangold och lite sallad och några bönor och Misse har varit hos veterinären en runda och mår hyfsat halvbra. Det har grillats hela fyra gånger och jag föredrar wienerkorv framför kabanoss är bara att konstatera och pojkvännen kan laga mat minsann och jag tänker backa så långt från köket jag bara kan för att inte skrämma bort honom. 🙂 I från köket alltså menar jag.

Tyvärr är jag väldigt stressad och vet inte riktigt hur jag ska få ihop tillvaron. Det är liksom ett problem som jag inte ser lösningen på – än. Men häromdagen lyckades jag säga nej till ett åtagande som jag verkligen inte vill hålla på med även om jag kanske behövs. Jag brukar alltid tänja mig och säga ja….kan jag väl. Det ska nog gå.

Och det var så fantastiskt skönt att våga säga nej och känslan efteråt, att jag äger min tid. Lite iallafall. Helt underbart!

Några blir säkert sura på mig men det får faktiskt vara den här gången. Jag tänker hålla kvar vid den där sköna känslan av att vara lite lättare om hjärtat istället. Och ärlig.

Kram på er och trevlig helg!

 

2 Comments

  • Fröken Abbe

    Låter bara så bra och härligt! (Och svårt…)
    Deklarationen sköts av Smakrådet. Inte pga att jag anser det vara stereotypt killgöra, nä jag var jätteduktig med det där förr. Men han har det ju trots allt i ryggraden pga jobbet.
    Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *