Trädgården

tio plus för en varm solig dag

Vissa dagar får tio plus och det här är definitivt en av dom. Så varmt och soligt och alldeles perfekt.

Någonstans i den uppvuxna trädgården befinner jag mig i solen. Jag rensar och hummar och lyssnar på alla vårljud och tänker på det där med gamla trädgårdar, hur liksom jag känner lite vördnad. Här är det människospår och en kärleksfull hand som byggt en trädgård för länge sedan och jag sitter bara och förvaltar, efter en person som jag aldrig har träffat eller vet vem det var.

Jag hoppas att det blir flera fina varma dagar nu, det går inte att få nog.

Trädgårdsfix och gräsklippning.

Hoppas det är lika fint väder där du är. Och massor med tulpaner. 🙂

Annars bjuder jag på några här. 🙂

Jag har liksom inte så mycket att säga så bilderna får tala. Trevlig kväll!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *