Menu
På bordet

Galen tant med katt och blommor

Ja, godkväll. 🙂 Jag måste ju visa min senaste galenskap – pelargonerna. Och det är ingen ny mani utan en gammal som blommar upp varje vår.

Det började med en vit som jag fick, en enkel vit med ljust gröna blad. Jag hoppades att det var en vit mårbacka men troligtvis inte utan det var nog en vanlig torgpelargon. Jättefin!

pell

I år ville jag ha vita av någon anledning, jag som alltid annars älskar mörkröda, knallrosa och helst lite dekorativa blad. Vanliga vita.

pell2

De är ju så otroligt fina. Det blev några till i jakten på vit mårbacka och så hittade jag en fin röd med rosa kanter som jag hoppas är Hero, en Toscanapelargon.

mar

Hmmm. Jo sen var det rea på citygross och 14:95 kr styck för dessa fina rosa Mårbacka. 🙂 Vem är jag att stå emot?

Totalt 6 st nyinköpta pelargoner, två halvtorra överlevare i cykelförrådet och en som är ganska så död inomhusare men sticklingar är tagna och jag hoppas på en sorts återuppståndelse och comeback.

Misse tar det hela med ro och låter mig hållas.

Även om det är lite trångt på bordet. 🙂

Trevlig kväll önskar galentanten.

3 Comments

 • Eva Solid
  25 april, 2014 at 06:46

  Vad är det egentligen med kombinationen vår och pelargoner? Manin drabbar även här och jag vill ha pelargoner, pelargoner och mer pelargoner, det finns inget stopp på pelargonvansinnet.
  Eftersom vi lever i uppståndelsens tid så ska du se att dina pelargoner får liv. Kramar

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  25 april, 2014 at 10:18

  Underbart vackert & sött ….
  /Nospuss & Kram från lilla mig!

  Reply
 • Milottan
  26 april, 2014 at 06:08

  Vilka fina pelargoner. Jag är på jakt efter rosa nu. Gillar Dina mårbacka, de har i mitt tycke rätt rosa färg. Ha en skön lördag. Kram

  Reply

Leave a Reply