Lingon om.....

Hur?

20140325-202414.jpg

Jaha? Hur gick nu det här till?

20140325-202432.jpg

Jag surar lite och kryper ner i ett varmt bad.

Snöstorm? Jisses vilken vårbroms som slog till med en smäll. Så här såg det ut vid 6-tiden när jag klev ut från frisörskan, nyklippt och fin. Jag ville liksom inte riktigt gå ut överhuvudtaget. 🙂

Kvällen här ägnas åt att titta i olika frökataloger och till att pallkragedrömma om den där mysiga hemmaodlingen. Egna grönsaker. Egen grönsakssoppa. Egen Gazpacho.

Och ett internet som fungerar hyfsat hade inte varit dumt det heller? Fast jag har ju ett badkar…..och väldigt varmt och skönt. 🙂 Trevlig kväll!

6 Comments

 • Home2tiny

  Fy tusan för mer snö, här är det också häckaväder, regn o halv storm,bläää. Sitter framför brasan o går en bloggpromenad o hoppas på att solen strålar imorgon igen. Kramisar Tina p.s hoppas den oranga klänningen fick följa med hem till dig för du var ursnygg i den….

 • Hilde

  Men usch, då kanske det stämmer att vi ska få snö i natt. Så himla typisk när vi ska ut på långtur. Ett bad låter mycket bättre..
  Kram

 • Maja

  Nej nej, skicka inte upp den till Gbg´s trakten. Hoppas det dör ut på vägen…jag gillar snö men inte NU, nu vill jag höra kvitter, äta glass o kisa mot solen! KRAM o med förhoppning om vår i landets alla hörn!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *